Η απόφαση της συνέχισης του ντέρμπι, αλλά και της παράλληλης τιμωρίας του Παναθηναϊκού με αφαίρεση τριών βαθμών, αποτελεί ένα απίστευτο σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα σοκ που όμοιό του δεν έχουμε δει εδώ και πολλά, πάρα πολλά χρόνια. Μια απόφαση, βεβαίως, που δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, οι Ερυθρόλευκοι θα καταθέσουν άμεσα ένσταση κατά της συνέχισης του αγώνα. Καθώς δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να είδε τι συνέβη στο ΟΑΚΑ, να είδε τους χούλιγκαν-υπαλλήλους της Πράσινης ΠΑΕ αν επιτίθενται ανενόχλητοι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και να θεωρεί ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί. Δικαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αλητεία.

Ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι όσο οι ομάδες βρίσκονταν στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο από τη στιγμή που ο Γερμανός διαιτητής πήρε την απόφαση να το διακόψει οριστικά, επειδή είδε τι συνέβη, είδε τις εισβολές και τα επεισόδια, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Και οι Ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να συναινέσουν σε αυτή τη φαιδρότητα.