Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ: «Λείπουν τα βασικά μας γκαρντ, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Μπλατ: «Λείπουν τα βασικά μας γκαρντ, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ντροπιαστική ήττα στην Γκραν Κανάρια, στάθηκε στις απουσίες των Σπανούλη και Στρέλνιεκς και στο γεγονός ότι πρέπει η ομάδα του να πάρει τα επόμενα παιχνίδια.

Η εικόνα του Ολυμπιακού σίγουρα βαραίνει περισσότερο τον ίδιο. Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά την ντροπιαστική ήττα στην Ισπανία από την Γκραν Κανάρια, μίλησε για την εικονα των Ερυθρόλευκων και το γεγονός ότι πρέπει να κατακτήσει τη νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια.

 Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια. Έπαιξε πολύ καλά. Ηταν λάθος εβδομάδα για εμάς να κάνουμε το ταξίδι στην Γκραν Κανάρια. Την διπλή εβδομάδα. Ήταν πολύ πολύ δύσκολο ταξίδι και εμείς δύσκολο δεν ανταποκριθήκαμε. Όμως, είναι δικό μας λάθος, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Υπάρχουν πολλά που δεν κάναμε σωστά, όμως, αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να κοιτάξουμε άμεσα μπροστά. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίσουμε αν θέλουμε να προκριθούμε στα πλέι οφ».Όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τις εκτός έδρας ήττες του Ολυμπιακού, απάντησε:«Προφανώς θα μπορούσα να αναφέρω παιχνίδια που κερδίσαμε κόντρα σε μεγαλύτερες ομάδες ή που χάσαμε για ένα δύο plays. Σίγουρα θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Παίζουμε χωρίς τους δύο βασικούς μας πόιντ γκαρντ. Βγάλε από οποιαδήποτε ομάδα τους δύο βασικούς της πόιντ γκαρντ, να δούμε τι μπορεί να κάνει. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Πρέπει, όμως, να βρούμε τον τρόπο να καλύψουμε το κενό τους».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024