Κουμουτσάκος: Η άγνοια της κυβέρνησης σε κρίσιμα εθνικά θέματα την καθιστούν πλέον επικίνδυνη
«Οι σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας αλλά και οι ανεκδιήγητες απόψεις κυβερνητικών βουλευτών, όπως του κ. Τσιρώνη, επιβάλλουν άμεσες απαντήσεις από τον κ. Κατρούγκαλο»
«Όταν ο υπουργός Εξωτερικών υποστηρίζει ότι “η Τουρκία έχει δικαιώματα σε όλα τα θέματα που την αφορούν” τι ακριβώς εννοεί; Εννοεί και στα Ίμια; Στις δήθεν “γκρίζες ζώνες” στο Αιγαίο; Εννοεί την αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας;», ρωτά, σε δήλωσή του, ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Επιπλέον, οι σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας αλλά και οι ανεκδιήγητες απόψεις κυβερνητικών βουλευτών, όπως του κ. Τσιρώνη, επιβάλλουν άμεσες απαντήσεις από τον κ. Κατρούγκαλο. Η ελαφρότητα, η επιπολαιότητα, ακόμα και η άγνοια της κυβέρνησης σε κρίσιμα εθνικά θέματα την καθιστούν πλέον επικίνδυνη», προσθέτει ο κ. Κουτμουτσάκος.
- Αχαρνές: Συνελήφθη 25χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας – Το ηχοσύστημα μεγάλης ισχύος στο αυτοκίνητό του
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- «Ήταν σχιζοφρενής» – Τι κατέθεσε ο ψυχίατρος για τον Γάλλο που «θέρισε» τη Ράνια
- Tι δουλειά έχει η Κιμ Καρντάσιαν στο Μπρόντγουεϊ;
- Αφθώδης πυρετός: Πότε θα καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους κτηνοτρόφους
- Ο αστρολάβος του Αφζάλ – «Υπερυπολογιστής» του 17ου αιώνα βγαίνει σε δημοπρασία από τον Sotheby’s
- Η Ιουλία Τσέτη στο Delphi Forum XI: «Η βιωσιμότητα είναι συνέχεια και συνέπεια – Οι εργαζόμενοι σύμμαχοί μας»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442