Ανοδικό κλείσιμο στη Γουόλ Στριτ
Με ανοδικές τάσεις έκλεισε τη συνεδρίαση της Πέμπτης το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 25.962,51 μονάδες, αυξημένος κατά 216,84 μονάδες ή +0,84%.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας κινήθηκε ανοδικά, φτάνοντας τις 7.838,96 μονάδες, με αύξηση 109,99 μονάδων ή +1,42%.
Ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, ενισχύθηκε κατά 30,65 μονάδες (+1,09%) και έκλεισε στις 2.854,88 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Η Ιουλία Καραπατάκη και οι Αταρ του Ταρ live στο Κύτταρο
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Μίνι ανασχηματισμός για Ερντογάν – Αντικατάστησε δύο υπουργούς
- Βάλε φαντασία στη ζωή σου, κάνει καλό
- Συνεχίζεται το ράλι στα ενοίκια – Οι δέκα πιο ακριβές περιοχές
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)






































































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442