Ο Παναθηναϊκός πήρε μια υπερπολίτιμη νίκη επί της Μπασκόνια στο «Νίκος Γκάλης» με 72-70, με τον Νικ Καλάθη να ηγείται της προσπάθειας για μία ακόμη φορά.
Ο 30χρονος γκαρντ καθοδήγησε μαεστρικά την ομάδα του με 12 ασίστ, ενώ ακόμη είχε 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, αλλά και 4 λάθη.Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού «έγραψε» αυτήν την επίδοση σε 29 λεπτά συμμετοχής, με την Ευρωλίγκα να του αφιερώνει ειδικό βίντεο με αφορμή τις εξαιρετικές πάσες του.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά