Σαν σήμερα, στις 20 Μαρτίου του 2011, πριν οκτώ χρόνια ο Ολυμπιακός κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, κερδίζοντας την ΑΕΚ με το εκκωφαντικό 6-0 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Οι ερυθρόλευκοι είχαν μπει «φουριόζοι» και ήδη από το έβδομο λεπτό προηγούνταν ήδη με 2-0, ενώ μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο το σκορ είχε ανέβει κι άλλο στο 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέβασαν ταχύτητα και μέσα σε οκτώ λεπτά (από το 61′ έως το 69′) σημείωσαν άλλα τρία τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.
Πάντως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε και κάποιες ακόμα ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Κηφισιά και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) στη Νεάπολη για την 5η πέμπτη αγωνιστική των play-out της Super League, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στους 31 βαθμούς στο +7 από την ΑΕΛ