Σαν σήμερα, στις 20 Μαρτίου του 2011, πριν οκτώ χρόνια ο Ολυμπιακός κατακτούσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, κερδίζοντας την ΑΕΚ με το εκκωφαντικό 6-0 μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Οι ερυθρόλευκοι είχαν μπει «φουριόζοι» και ήδη από το έβδομο λεπτό προηγούνταν ήδη με 2-0, ενώ μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο το σκορ είχε ανέβει κι άλλο στο 3-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατέβασαν ταχύτητα και μέσα σε οκτώ λεπτά (από το 61′ έως το 69′) σημείωσαν άλλα τρία τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.
Πάντως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είχε και κάποιες ακόμα ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»