Μετά από το πλήθος εμφανίσεών της ως δοκιμαστικού πρωτοτύπου, η Σειρά 2 Gran Coupe ή, αν προτιμάτε, η τετράθυρη εκδοχή του βαυαρικού coupe, δίνει το πρώτο επίσημο δείγμα γραφής του μέσω του πρώτου teaser, που νομοτελειακά θα ακολουθηθεί από περισσότερα καθώς η πρεμιέρα της θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο.

Επί του παρόντος το μοντέλο που θα αναλάβει να απειλήσει την μοναδικότητα της Mercedes-Benz CLA, αποκαλύπτει μόνο ένα ελάχιστο αλλά καθοριστικό μέρος του αμαξώματός του, καθώς στην πρώτη αυτή εικόνα διακρίνεται ξεκάθαρα η coupe χάραξη της οροφής σε συνδυασμό με τη χειρολαβή της πίσω πόρτας.

Αυτό που επίσης διακρίνεται ξεκάθαρα είναι το spoiler στην θύρα του πορτ μπαγκάζ, υπογραμμίζοντας τις επίσημες συστάσεις της BMW που κάνουν λόγο για μια «σπορ, κομψή και εκκεντρική πρόταση».

Όπως και να έχει με τα χαρακτηριστικά της ούτως ή άλλως εκκεντρικής της εμφάνισης, η Σειρά 2 Gran Coupe, σε αντίθεση με τις ήδη γνωστές coupe και cabriolet εκδόσεις του μοντέλου, θα έχει ως αφετηρία την εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα της BMW όπου βασίζονται επίσης η Σειρά 2 Active Tourer και Gran Tourer.

Εκτός από τις δεδομένες εμπροσθοκίνητες εκδόσεις της, η Σειρά 2 Gran Coupe θα προσφέρει και τετρακίνηση η οποία αναμένεται να αποτελέσει προνόμιο των εκδόσεων που θα βρίσκονται στην κορυφή της γκάμας.

Η ισχυρότερη εκδοχή της, σύμφωνα με τις τρέχουσες πληροφορίες, θα υιοθετήσει τα διακριτικά M235i και αναμένεται να υιοθετήσει ανάλογα χαρακτηριστικά με την αντίστοιχη έκδοση της Χ2, προσφέροντας ισχύ 306 ίππων, τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων ως στοιχείο του βασικού της εξοπλισμού.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο