Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του απέναντι στους Σίξερς σταματώντας στους 52 πόντους, ενώ μάζεψε και 16 ριμπάουντ και μοίρασε 7 ασίστ.
Ο Greek Freak ήταν πραγματικά συγκλονιστικός σε αυτή την αναμέτρηση (έστω κι αν δεν αρκούσε η παράστασή του για να αποφύγουν την ήττα οι Μπακς), όμως χτύπησε τον αστράγαλο του και είναι αμφίβολος για το επόμενο παιχνίδι των ελαφιών με τους Λέικερς (20/3 στις 2 τα ξημερώματα Ελλάδος, Cosmote Sport 4).
Σύμφωνα με το ESPN, ο ηγέτης των Μπακς χτύπησε σε μία σύγκρουση του με τον Έμπιντ στο ματς με τους Σίξερς.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο δεξί του αστράγαλο και είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός στο παιχνίδι με τους Λέικερς, ενώ πιθανότατα να υποβληθεί και σε περαιτέρω εξετάσεις.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.