Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γροθιές και δαγκώματα σε πτήση της Ryanair – Aφορμή μία ξυπόλητη γυναίκα

Γροθιές και δαγκώματα σε πτήση της Ryanair – Aφορμή μία ξυπόλητη γυναίκα

Δύο επιβάτες ήρθαν στα χέρια μετά από σχόλιο του ενός για τη φίλη του άλλου.

Άγριος καβγάς ξέσπασε μέσα σε αεροσκάφος της Ryanair σε πτήση από τη Γλασκώβη στην Τενερίφη με αφορμή μία ξυπόλητη γυναίκα.

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Twitter, δύο άνδρες έχουν έρθει στα χέρια με μέλη του πληρώματος να προσπαθούν να τους χωρίσουν και τους υπόλοιπους επιβάτες να τους φωνάζουν να σταματήσουν.

Ο Ben Wardrop, ο επιβάτης ο οποίος βιντεοσκόπησε το περιστατικό, δήλωσε ότι αφορμή του περιστατικού ήταν μια γυναίκα που δεν φορούσε παπούτσια κατά τη διάρκεια της πτήσης. Όταν αυτή σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα ξυπόλητη, ένας μεθυσμένος επιβάτης τη χλεύασε. Τότε, ο φίλος της κοπέλα επενέβη για να την υπερασπιστεί.

«Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι δύο άνδρες άρχισαν να καβγαδίζουν. Και οι δύο είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και φαινόντουσαν μεθυσμένοι. Ακριβώς μπροστά μου, καθόταν μία οικογένεια με ένα μικρό αγόρι που κοίταζαν έντρομοι το περιστατικό» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Wardrop.

Άλλες μαρτυρίες μιλούν και για δαγκώματα στη μύτη. Σε μία φωτογραφία, φαίνονται αίματα που έχουν πεταχτεί στα ντουλάπια πάνω από τις θέσεις των επιβατών.

Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο, αστυνομικοί απομάκρυναν με χειροπέδες τους δύο άνδρες, χωρίς να είναι γνωστό αν προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024