Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ERGO Ασφαλιστική στο πλευρό των δρομέων

Η ERGO Ασφαλιστική στο πλευρό των δρομέων

Μέγας Χορηγός του 8ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Το κέντρο της πόλης «πλημμύρισε» από δρομείς αλλά και από ανθρώπους που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να χειροκροτήσουν όσους έτρεχαν ή απλά για να απολαύσουν τους άδειους από αυτοκίνητα δρόμους. Ο μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της Άνοιξης, και δεύτερος μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της χώρας, πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων, με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής.

Η ERGO Ασφαλιστική, η νούμερο 1 εταιρεία στις γενικές ασφαλίσεις στην Ελλάδα, στήριξε και φέτος τον θεσμό, ως Μέγας Χορηγός, συνεχίζοντας από το 2011 να στηρίζει τον ΣΕΓΑΣ και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος. Πάνω από 400 εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ERGO Running Team.

Φέτος, οι συμμετοχές της διοργάνωσης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Με σύμμαχό τους τον καλό καιρό, συνολικά περίπου 25.000 δρομείς βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο εκκίνησης. Στόχος τους; Να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Τους δρομείς που συγκεντρώθηκαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, υποστήριξε έμπρακτα η Επίσημη Ομάδα Εμψυχωτών της ERGO, δίνοντας δυναμικό “παρών” από την αφετηρία των αγώνων του Ημιμαραθώνιου μέχρι των τερματισμό. H ERGO ήταν εκεί να τους εμψυχώνει, να τους ενθαρρύνει και να τους στηρίζει στο δικό τους έργο.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι πλέον θεσμός, μια γιορτή αθλητισμού και μια ευκαιρία για όσους συμμετέχουν να δουν την πόλη… αλλιώς

Η ERGO Ασφαλιστική, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, δίνει τη δική της ενέργεια και ενισχύει το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Με τις εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες της, αναλαμβάνει να προστατεύσει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πιστή στην υπόσχεσή της να στηρίζει κάθε έργο με αξία, βρέθηκε για ακόμα μία φορά δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν, σε όσους θέτουν φιλόδοξους στόχους, με διάρκεια και απαιτήσεις αντοχής κι αυτό είναι το δικό της Έργο.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024