Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας. Το κέντρο της πόλης «πλημμύρισε» από δρομείς αλλά και από ανθρώπους που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να χειροκροτήσουν όσους έτρεχαν ή απλά για να απολαύσουν τους άδειους από αυτοκίνητα δρόμους. Ο μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της Άνοιξης, και δεύτερος μεγαλύτερος δρομικός αγώνας της χώρας, πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων, με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής.

Η ERGO Ασφαλιστική, η νούμερο 1 εταιρεία στις γενικές ασφαλίσεις στην Ελλάδα, στήριξε και φέτος τον θεσμό, ως Μέγας Χορηγός, συνεχίζοντας από το 2011 να στηρίζει τον ΣΕΓΑΣ και να συμβάλλει στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος. Πάνω από 400 εργαζόμενοι και συνεργάτες της εταιρείας αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ERGO Running Team.

 

 

Φέτος, οι συμμετοχές της διοργάνωσης ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Με σύμμαχό τους τον καλό καιρό, συνολικά περίπου 25.000 δρομείς βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο εκκίνησης. Στόχος τους; Να περάσουν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Τους δρομείς που συγκεντρώθηκαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, υποστήριξε έμπρακτα η Επίσημη Ομάδα Εμψυχωτών της ERGO, δίνοντας δυναμικό “παρών” από την αφετηρία των αγώνων του Ημιμαραθώνιου μέχρι των τερματισμό. H ERGO ήταν εκεί να τους εμψυχώνει, να τους ενθαρρύνει και να τους στηρίζει στο δικό τους έργο.

Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας είναι πλέον θεσμός, μια γιορτή αθλητισμού και μια ευκαιρία για όσους συμμετέχουν να δουν την πόλη… αλλιώς

 

 

Η ERGO Ασφαλιστική, ως Μεγάλος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, δίνει τη δική της ενέργεια και ενισχύει το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει. Με τις εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες της, αναλαμβάνει να προστατεύσει το σύνολο των συμμετεχόντων από τον κίνδυνο ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων. Πιστή στην υπόσχεσή της να στηρίζει κάθε έργο με αξία, βρέθηκε για ακόμα μία φορά δίπλα στους ανθρώπους που προσπαθούν, σε όσους θέτουν φιλόδοξους στόχους, με διάρκεια και απαιτήσεις αντοχής κι αυτό είναι το δικό της Έργο.