Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιδού η ΑΕΚ, ιδού και το στοίχημα!

Ιδού η ΑΕΚ, ιδού και το στοίχημα!

Τόσο κόσμο και κοσμάκη δεν είχε ξαναμαζέψει ποτέ άλλοτε σε αγώνα της εκτός του φάιναλ φορ τον περασμένο Μάιο και ασφαλώς αυτό υπήρξε το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης

Ακόμη κι αν η ΑΕΚ πέρασε από το Eurocup της σεζόν 2015-16 και επιδίωξε δια της διπλωματικής οδού και ασφαλώς λαχταρά να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα, ε, διάβολε, και το Champions League δεν της πάει άσχημα!

Καθόλου άσχημα δεν της πάει τα τελευταία δυο χρόνια, μάλιστα εφέτος της πάει καλύτερα από πέρυσι, σε επίπεδο αποτελεσμάτων και εντυπώσεων: τούτο βεβαίως δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά θα πετύχει το repeat, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας!

Πολλά καλά πράγματα συμβαίνουν μαζεμένα στη «Βασίλισσα»: η πρώτη θέση στον όμιλο και οι 13 νίκες σε 16 ματς του Champions League, η πρόκριση στην οκτάδα με πλεονέκτημα έδρας, η κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου, η σταθεροποίηση στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, το εντός έδρας 9-0 στην Basket League, η προοπτική στην υπόθεση του γηπέδου και πάει λέγοντας…

Εδώ ήρθαμε, όπως λέγαμε παλιά στο σινεμά, διότι θαρρώ πως εάν όχι το μεγαλύτερο, σίγουρα πάντως ένα τεράστιο (και ίσως ανυπολόγιστο) όφελος, που αποκόμισε προχθές η ΑΕΚ ήταν η παρουσία 14.000 φιλάθλων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!

Τόσο κόσμο και κοσμάκη δεν είχε ξαναμαζέψει ποτέ άλλοτε σε αγώνα της εκτός του φάιναλ φορ τον περασμένο Μάιο και ασφαλώς αυτό υπήρξε το κερασάκι στην τούρτα της πρόκρισης.

Το ζητούμενο για κάθε ομάδα που βλέπει τέτοια κοσμοσυρροή είναι να μην απογοητεύσει και να μη διώξει τον λαό της. Ολοι αυτοί οι νοματαίοι που μαζεύτηκαν προχθές ένιωσαν μια χαρμολύπη, αλλά η ικανοποίηση για την πρόκριση ξεπερνάει τη στενοχώρια για την ήττα…

Σε κάθε περίπτωση συλλήβδην η ΑΕΚ έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της: να κρατήσει ζωντανό τον ενθουσιασμό του κόσμου, να δυναμώσει τη σχέση της μαζί του και να μην ξαναπαίξει μεταξύ συγγενών και φίλων!

Ιδού λοιπόν (όχι τόσο η Κύμη, όσο) ο Αρης, η Μπάμπεργκ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, που τους υποδέχεται μέσα σε τρεις εβδομάδες, ιδού και το πήδημα, αλλά και το στοίχημα!

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024