Σε νέες προκλήσεις με δύο υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών το πρωί της Παρασκευής στις Οινούσσες και στη νησίδα Παναγιά προχώρησε η Τουρκία.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ στις 10.06 ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε πάνω από τις Οινούσσες σε ύψος 25.000 πόδια. Ακολούθως το ζευγάρι των F-16 πέταξε στις 10.08 σε ύψος 18.000 πόδια πάνω από την Παναγιά.
Υπενθυμίζεται ότι και την περασμένη εβδομάδα είχε σημειωθεί ακόμη μία υπερπτήση στη βραχονησίδα Μαυρίας ανατολικά της Αμοργού καθώς και μπαράζ παραβιάσεων του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Ελλάδας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.