Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εθνική : Με τρεις εκπλήξεις οι κλήσεις του Αναστασιάδη

Εθνική : Με τρεις εκπλήξεις οι κλήσεις του Αναστασιάδη

Με εκπλήξεις η αποστολή της Εθνικής που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης για τα παιχνίδια με το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και τη Βοσνία (26/3, Ζένιτσα) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020

Ευκαιρία για μια νέα αρχή βρίσκει μπροστά της η Εθνική ομάδα, η οποία θέλει να μπει με το «δεξί» στους αγώνες των προκριματικών του Euro 2020, αφήνοντας μια και καλή πίσω της την απογοητευτική πορεία στο Nations League.

Η Εθνική ταξιδεύει στο Λιχτενστάιν για την πρώτη αναμέτρηση των προκριματικών στο τέλος του μήνα, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα βρεθεί στη Ζένιτσα, όπου θα αντιμετωπίσει την γνώριμη για εκείνη τα τελευταία χρόνια, Βοσνία.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε 23 ονόματα για το πρόγραμμα της γαλανόλευκης με τρεις εξ αυτών να αποτελούν εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, ο πλάγιος μπακ του Άρη Γιώργος Βαλεριάνος του Άρη και οι εξτρέμ της Ομόνοιας Χάρης Μαυρίας, Δημήτρης Κολοβός συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τους δυο πρώτες αγώνες, κάνοντας εμφανή την πρόθεση του Αναστασιάδη για αλλαγές.

Εκτός φυσικά παρέμειναν οι Μανωλάς, Χριστοδουλόπουλος, Πέλκας, Σταφυλίδης και Τοροσίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμών.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για τους εκπροσώπους και το φίλαθλο κοινό.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Τάσος Δώνης.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024