Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλατ : «Γι' αυτό δανείσαμε τον Τίμα, να ελέγξουμε τον ρυθμό με Αρμάνι»

Μπλατ : «Γι’ αυτό δανείσαμε τον Τίμα, να ελέγξουμε τον ρυθμό με Αρμάνι»

Τι δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ για το αυριανό κρίσιμο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι (14/3, 21:45) στη Euroleague, αλλά και για την απόφαση δανεισμού του Γιάνις Τίμα

Το σκεπτικό της απόφασης για το δανεισμό του Γιάνις Τίμα στη Χίμκι εξήγησε ο Ντέιβιντ Μπλατ πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μιλάνο.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι Ερυθρόλρυκοι θα πρέπει να ελέγξουν το ρυθμό στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο (14/3, 21:45) στην 26η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τον δανεισμό τού Τίμα: «Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που γίνονται για το καλό και των δύο πλευρών. Είχαμε έναν καλό παίκτη που όμως δεν βρήκε ποτέ την θέση του στο ροτέισον της ομάδας και δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, σύντομα ο Γιάνις Στρέλνιεκς θα επιστρέψει σύντομα και θα επανενταχθεί στην ομάδα. Οπότε, συγκεκριμένα στην Basket League, πιθανότατα ο Τίμα θα ήταν ο παίκτης που θα έμενε εκτός 12άδας.

Αυτή η κίνηση φαίνεται καλή για όλες τις πλευρές. Καλή για τον παίκτη, καλή και για την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε προκύψει κάτι μέχρι πριν λίγες μέρες. Υπήρξε αυτή η προοπτική τις τελευταίες τρεις μέρες. Οπότε δεν υπήρξε κάποια άλλη σκέψη».

-Για το ματς με την Αρμάνι Μιλάνο: «Έχει γεμάτο ρόστερ, με επιθετική ικανότητα και έμπειρους παίκτες. Είναι μια ομάδα που ανά καιρούς έχει κάνει σπουδαίες εμφανίσεις. Εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι αμυντικά. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες και την ίδια ώρα, όπως κάναμε στον τελευταίο μας αγώνα, να μπορέσουμε μέσα από την καλή μας άμυνα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες στην επίθεση. Θα πρέπει να ανταγωνιστούμε σε πολύ υψηλό επίπεδο για να μπορέσουμε να κερδίσουμε.

Προφανώς στα καλά μας παιχνίδια παίξαμε με υψηλό ρυθμό. Αλλά πάμε στο γήπεδό τους και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά στον ρυθμό που θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν οι ίδιοι και πως θα το φέρουμε αυτό στα μέτρα μας».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024