Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία: Παρελθόν και τυπικά ο Μαστούρ

Λαμία: Παρελθόν και τυπικά ο Μαστούρ

Η ομάδα της Φθιώτιδας απαλλάχθηκε από το συμβόλαιο του 20χρονου, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ηταν αναμενόμενο ότι ο Χακίμ Μαστούρ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την Λαμία, καθώς εδώ και αρκετό καιρό είχε τεθεί εκτός ομάδας.

Την Τρίτη (12/2) ο 20χρονος μεσοεπιθετικός τελείωσε και τυπικά από την ομάδα της Φθιώτιδας, με την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ να ανακοινώνει το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Χακίμ Μαστούρ αποκτήθηκε από τη Λαμία στις αρχές Σεπτεμβρίου και όλοι πίστευαν ότι θα αναδειχθεί σε παίκτης – κλειδί για τον σύλλογο της Στερεάς Ελλάδας, αλλά η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο ήταν απογοητευτική. Τελικά, κατάφερε να αγωνιστεί μόλις σε 6 παιχνίδια, έχοντας 1 ασίστ σε 191 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το διαζύγιο Μαστούρ – Λαμίας:

«Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε την παρακάτω συναινετική λύση συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Χακίμ Μαστούρ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024