Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπάνκι: «Με τη βοήθεια των οπαδών μας θα πάρουμε την πρόκριση»

Μπάνκι: «Με τη βοήθεια των οπαδών μας θα πάρουμε την πρόκριση»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για τους «16» του Basketball Champions League.

Ο Λούκα Μπάνκι, σε δηλώσεις του στο επίσημο site της ΑΕΚ, η συγκέντρωση που θα δείξει η ομάδα, σε συνδασμό με την υποστήριξη του κόσμου της, θα φέρει την πρόκριση για την Ένωση επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και αποφασιστικά τη δουλειά που ξεκινήσαμε στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που επιθυμώ και αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να έχουν την ίδια προσέγγιση με τον πρώτο αγώνα και να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που είναι η νίκη. Από την άλλη, ξέρουμε, ότι ο ΠΑΟΚ ήρθε στην Αθήνα αποφασισμένος να πραγματοποιήσει μία μεγάλη εμφάνιση και να πάρει τη ρεβάνς.

Χρειάζεται -το ξαναλέω- συγκέντρωση και τα σαράντα λεπτά, ομαδικό πνεύμα και με τη βοήθεια των οπαδών μας, που θα βρίσκονται στο πλευρό μας θα πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024