Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απειλές για τη ζωή του δέχεται μοντέλο λόγω των φρυδιών του

Απειλές για τη ζωή του δέχεται μοντέλο λόγω των φρυδιών του

Το 22 μοντέλο από την Κύπρο, Σοφία Χατζηπαντελή, δέχεται όπως δήλωσε μέχρι και απειλές για τη ζωή της λόγω των φρυδιών της, αλλά η ίδια επιμένει στο look της, το οποίο λέει πως λατρεύει ο σύντροφός της.

Το 22 μοντέλο από την Κύπρο, Σοφία Χατζηπαντελή, δέχεται, όπως δήλωσε, μέχρι και απειλές για τη ζωή της λόγω των φρυδιών της, αλλά η ίδια επιμένει στο look της, το οποίο λέει πως λατρεύει ο σύντροφός της.

Όπως αποκάλυψε, στα social media την βομβαρδίζουν με κάθε είδους απειλές για την εκκεντρική της εμφάνιση αλλά εκείνη προσπαθεί να αγνοεί τα αρνητικά σχόλια.

«Δέχομαι πολλές απειλές για την ζωή μου. Προσπαθώ να μην τα διαβάζω όλα, άλλωστε πολλοί μου τα λένε όταν γράφονται, προφανώς και δεν έχω την υπομονή να διαβάζω το σχόλιο του καθενός. Είναι λίγο κρίμα όταν θες να διαβάσεις τα θετικά και πρέπει να δεις και όλα τα αρνητικά, αλλά αξίζει τον κόπο», είπε η 22χρονη, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν.

https://www.instagram.com/p/Bs5VfBCAJMO/?utm_source=ig_embed

Στην ερώτηση του παρουσιαστή, εάν ο σύντροφός της, Ζακ Αποστόλου, φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο, είναι φαν των φρυδιών της, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Τα λατρεύει. Είχε και αυτός μονόφρυδο όταν ήταν μικρός. Εγώ τα βάφω βέβαια. Γενικά είναι σκούρα αλλά όχι τόσο, οπότε κάθε φορά που τα βάφω ασχολείται πάρα πολύ με αυτό που κάνω».

Μάλιστα, το 22χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι η ιδιαίτερη εμφάνιση των φρυδιών της προέκυψε τυχαία το 2014, όταν αποπειράθηκε να τα βάψει και κατά λάθος τα έκανε μαύρα.

Ωστόσο αντί να τα διορθώσει, αποφάσισε να αγκαλιάσει αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της και να κάνει καριέρα με αυτό, καταφέρνοντας να κλείσει τελικά συμβόλαιο με ένα βρετανικό πρακτορείο μοντέλων.

Όπως λέει, ελπίζει το ενιαίο φρύδι της να στείλει ένα θετικό μήνυμα, εμπνέοντας και άλλους να αποδεχθούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους. Για τον σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει μάλιστα και ένα σχετικό κίνημα, το #UnibrowMovement.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024