Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προς Στρασβούργο κατευθύνεται η Μέι

Προς Στρασβούργο κατευθύνεται η Μέι

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα συνομιλήσει στο Στρασβούργο με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ενόψει της αυριανής κρίσιμης ψηφοφορίας για το Brexit στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Προς Στρασβούργο για συνομιλίες της τελευταίας στιγμής με τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κατευθύνεται η Τερέζα Μέι, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της Κομισιόν, σε μια ύστατη προσπάθεια να εξασφαλίσει μία συμφωνία για το Brexit, η οποία θα «πείσει» το κοινοβούλιό της.

«Η κ. Μέι αναχώρησε για το Στρασβούργο», όπου αναμένεται να φθάσει στις 21.00 τοπική ώρα (22.00 ώρα Ελλάδος)», αναφέρει η Ντάουνινγκ Στριτ η οποία τονίζει ότι το ταξίδι της Μέι στο Στρασβούργο δεν σημαίνει ότι είναι βέβαιο πως θα υπάρξει συμφωνία. «Σαφώς σημαίνει ότι υπάρχει βάση για περαιτέρω τετ-α-τετ συνομιλίες», αναφέρουν πηγές του πρωθυπουργικού γραφείου.

Η Βουλή των Κοινοτήτων θα ψηφίσει αύριο επί του κειμένου της συμφωνίας για το Brexit, το οποίο απέρριψε με συντριπτική πλειοψηφία στα μέσα του Ιανουαρίου.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024