Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Αζάρ γλύτωσε την Τσέλσι (1-1)

Ο Αζάρ γλύτωσε την Τσέλσι (1-1)

Η Τσέλσι λίγο έλειψε να υποστεί μια αναπάντεχη ήττα στο Στάμφορντ Μπριτζ από τη Γουλβς, όμως ο Αζάρ έσωσε την ισοπαλία στο 92ο λεπτό.

Η Τσέλσι έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς από τη Γουλβς στη μάχη που δίνει για να επιστρέψει στην τετράδα του πρωταθλήματος. Οι μπλε αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους λύκους στο Στάμφορντ Μπριτζ σε ένα παιχνίδι που λίγο έλειψε να ηττηθούν.

Αν δεν σκόραρε ο Αζάρ στο 92ο λεπτό τότε η Τσέλσι θα είχε υποστεί μια αναπάντεχη ήττα. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, αλλά δεν κατάφεραν να πιέσουν πολύ τους «λύκους» στην περιοχή τους.

Η Γουλβς δεν είχε τελική ώσπου στο 56’ είχε μια αντεπίθεση, με τον Χιμένες να κάνει το 0-1! Οι παίκτες του Σάρι ανέβασαν αμέσως ταχύτητα, πίεσαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να λυτρωθούν με τον Αζάρ στις καθυστερήσεις μετά από μία ατομική ενέργεια.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Έμερσον, Νταβίντ Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο (72’ Γουίλιαν), Κόβατιτς (56’ Λόφτους-Τσικ), Πέδρο (61’ Χάντσον-Οντόι), Αζάρ, Ιγουαΐν

Γουλβς (Εσπίριτο Σάντο): Ρούι Πατρίσιο, Ντόχερτι, Σαΐς, Κόουντι, Μπολί, Κάστρο, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Νέβες, Ζότα (82’ Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένες (89’ Τραορέ)

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024