Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έχασε έδαφος ο Βόλος

Έχασε έδαφος ο Βόλος

Οι δύο πρωτοπόροι της Football League, Βόλος και Απόλλων Λάρισας ήρθαν ισόπαλοι με Τρίκαλα (1-1) και Αήττητο Σπατών (2-2) αντίστοιχα, διατηρώντας ωστόσο απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους. Πήρε το κρητικό ντέρμπι ο Πλατανιάς επικρατώντας με 1-0 του Εργοτέλη, πέρασε από τη Σπάρτη ο Ηρακλής (0-1).

Νίκη… αγνοείται για τον πρωτοπόρο της Football League, Βόλο, που ήρθε ισόπαλος 1-1 εντός έδρας με τα Τρίκαλα και έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δίχως τρίποντο.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους ο Τσιμίκας στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πίτου να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 68′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Έτσι, ο Βόλος έφτασε τους 45 βαθμούς και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο η απόσταση από τις υπόλοιπες ομάδες έχει μειωθεί αρκετά. Από την άλλη, τα Τρίκαλα βρίσκονται στην 12η θέση με 22 βαθμούς.

Ο 2ος του πρωταθλήματος, Απόλλων Λάρισας, ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας με τον Αήττητο Σπατών και δεν κατάφερε να αυξήσει την διαφορά του από την 3η Παναχαϊκή.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να απαντάνε άμεσα με τον Ζαφειράκη στο 15′. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για την ομάδα της Λάρισας, όταν στο 47′ ο Λουκάο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Ο Αήττητος εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα, πήρε προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε γκολ του Ρούνεϊ στο 56′, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με τον Μπραμπίγια να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισαν σε 2-2, σκορ που παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στους 40 βαθμούς και τη δεύτερη θέση ο Απόλλων Λάρισας, στους 22 και την 4η θέση ο Αήττητος.

Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής του κρητικού ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Football League, επικρατώντας με 1-0 του Εργότελη.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Λουκίνας στο 45′. Έτσι οι γηπεδούχοι μείωσαν τη διαφορά από τις δύο προνομιούχες θέσεις του πρωταθλήματος, φτάνοντας τους 36 βαθμούς. Από την άλλη ο Εργοτέλης παρέμεινε στην 7η θέση με 31 βαθμούς.

Επιτέλους νίκη για τον Ηρακλή, ο οποίος πήρε το πρώτο του τρίποντο μετά τις 26 Ιανουαρίου, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Σπάρτης.

Το «χρυσό» γκολ για τον «Γηραιό» πέτυχε ο Ορφανίδης στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης. Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 27 βαθμούς και απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι γηπεδούχοι δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, καθώς βρίσκονται προτελευταίοι με 15 βαθμούς.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα

Βόλος – Τρίκαλα 1-1

Αήττητος Σπατών – Απόλλων Λάρισας 2-2

Πλατανιάς – Εργοτέλης 1-0

Σπάρτη – Ηρακλής 0-1

Ηρόδοτος – Κισσαμικός 2-1

Δόξα Δράμα – Αιγινιακός 2-0

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024