Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επανάστασης του Κολινδρού

Κανείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εορταστικές εκδηλώσεις της Επανάστασης του Κολινδρού

Παρά το γεγονός ότι το πρωτόκολλο επιβάλει την παρουσία τους,  κανείς εκ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις,  υπό τον φόβο αντιδράσεων για Συμφωνία των Πρεσπών.

Η πλήρης απουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που  εκλέχθηκαν στην Πιερία από τις  εορταστικές εκδηλώσεις για την Επανάσταση του Κολινδρού, είναι ενδεικτική όσον αφορά τον κλίμα που επικρατεί στη Μακεδονία για τη  Συμφωνία των Πρεσπών.

Παρά το γεγονός ότι το πρωτόκολλο επιβάλει την παρουσία κυβερνητικών βουλευτών στους εν λόγω εορτασμούς,  κανείς εκ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε το παρόν σε αυτές,  υπό τον φόβο αντιδράσεων.

Πάντως, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το olympiobima.gr, το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου τέθηκαν σε ισχύ έκτακτα αστυνομικά μέτρα, με φόντο πληροφορίες ότι ένας από τους τρεις βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, θα παρευρίσκονταν στις εκδηλώσεις. Κατά τις ίδιες πληροφορίες,  ο βουλευτής προχώρησε σε εσπευσμένη αλλαγή του προγράμματός του,  καθώς δέχθηκε τηλεφώνημα από εκπρόσωπο τοπικού φορέα που του πρότεινε να ακυρώσει την παρουσία του στις εκδηλώσεις, γιατί η γενική ατμόσφαιρα -ειδικά λόγω της ημέρας που σχετίζεται άμεσα με τη Μακεδονία- δεν ήταν ευνοϊκή για κυβερνητικά στελέχη.

Τελικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο βουλευτής ακύρωσε την παρουσία του στον εορτασμό της 141ης επετείου της  Επανάστασης του Κολινδρού.

Είναι η πρώτη φορά που δεν κατατίθεται, εκ μέρους της κυβέρνησης, στεφάνι στην προτομή του Νικολάου Λούση μετά την επιμνημόσυνη δέηση.

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024