Μία νάρκη με πυροκροτητή, αλλά χωρίς εκρηκτική γόμωση εντοπίστηκε σήμερα στην αποσκευή ενός εργαζόμενου της πρεσβείας των ΗΠΑ, στο διεθνές αεροδρόμιο της Μόσχας (Sheremetyevo International Airport) μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, επικαλούμενο το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο, κατά τη διάρκεια του ηλεκτρονικού ελέγχου στην αποσκευή του εν λόγω οι υπάλληλοι του αεροδρομίου διέκριναν κάτι που έμοιαζε με νάρκη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, η περιοχή αποκλείστηκε και έφθασαν πυροτεχνουργοί οι οποίοι διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για νάρκη με πυροκροτητή, αλλά χωρίς εκρηκτικό γέμισμα, παρά το γεγονός ότι στο εσωτερικό της υπήρχαν ίχνη εκρηκτικών.

Ο εργαζόμενος επέστρεφε στις ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση της αποστολής του στην Ρωσία. Στην κατάθεσή του στις ρωσικές αρχές υποστήριξε πως αγόρασε την άδεια νάρκη για την προσωπική συλλογή του. Μετά από όλη αυτή την αναστάτωση, ήταν επόμενο να χάσει την πτήση του. Αργότερα του παρασχέθηκε βοήθεια για την ανανέωση του εισιτηρίου του και αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη… χωρίς τη νάρκη.

Γράψτε το σχόλιό σας