Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Mε τα δεύτερα 4αρα στην Ουντινέζε η Γιουβέντους και +19 από Νάπολι

Mε τα δεύτερα 4αρα στην Ουντινέζε η Γιουβέντους και +19 από Νάπολι

Παρά το εκτεταμένο ροτέισον εν όψει Champions League η Γιουβέντους καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και την Ουντινέζε (4-1) και έφτασε στο +19 από τη δεύτερη Νάπολι στη Serie A. Στο 24-3-0 η τρομερή επίδοση των Μπιανκονέρι

Με το μυαλό της να είναι στον επαναληπτικό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τη φάση των «16» του Champions League (την Τρίτη 12/3 καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα), η Γιουβέντους έβγαλε με τα… δεύτερα την υποχρέωση στη Serie A καθαρίζοντας πάντως με συνοπτικές διαδικασίες και την Ουντινέζε (4-1).

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε εκτεταμένο rotation, χρησιμοποιώντας κυρίως νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο δια περιπάτου οι Μπιανκονέρι βρέθηκαν στο +19 από την δεύτερη Νάπολι έχοντας πλέον επίδοση 24-3-0!

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιήθηκαν καθόλου Ρονάλντο, Κιελίνι, Πιάνιτς, Ντε Σίλιο, Μάντζουκιτς, ενώ ο Μπονούτσι κλήθηκε να παίξει άρον άρον λόγω τραυματισμού του Μπαρτζάλι και ο Ντιμπάλα επιστρατεύτηκε ως αλλαγή στο 72′.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την Γηραιά Κυρία στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής ήταν εν τέλει ο 19χρονος Μόισε Κιν (Ιταλός με καταγωγή από Ακτή Ελαφαντοστού), ο οποίος ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας για πρώτη φορά και σκόραρε μάλιστα δυο φορές στο πρώτο ημίχρονο (11’, 39’).

Οι Μπιανκονέρι παίζοντας σβηστά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν άλλα δύο γκολ από πέναλτι του Εμρέ Τσαν (67’) και τον Ματουϊντί (71’), ενώ η Ουντινέζε μείωσε λίγο πριν το τέλος στο τελικό 4-1 με τον Λαζάνια (85’).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Κάσερες, Ρουγκάνι, Μπαρτζάλι (25′ λ. τρ. Μπονούτσι), Σπινατσόλα, Μπεντανκούρ, Τζαν, Ματουϊντί (72′ Ντιμπάλα), Μπερναρτέσκι, Άλεξ Σάντρο, Κιν (80′ Νικολούσι).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (Ντάβιντε Νίκολα): Μούσο, Ντε Μαϊό, Ζέγγελαρ, Λάρσεν, Νόιτινγκ (26′ λ. τρ. Οπόκου), Τροστ-Εκόνγκ, Τερ Αβέστ (62′ Σάντρο), Βίλμοτ (46′ Λαζάνια), Φοφάνα, Ντε Πολ, Πουσέτο.

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024