Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χονγκ Κονγκ: «Γνώριζες για τα ναρκωτικά» λέει ο εισαγγελέας στην 21χρονη Ελληνίδα

Χονγκ Κονγκ: «Γνώριζες για τα ναρκωτικά» λέει ο εισαγγελέας στην 21χρονη Ελληνίδα

Ο εισαγγελέας υποστήριξε στην αγόρευσή του πως από τα μηνύματα της 21χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου στα social media αποδεικνύεται το άγχος της να περάσει τους ελέγχους ασφαλείας.

Με την αγόρευση του εισαγγελέα έδρας ξεκίνησε η δίκη της 21χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου σχετικά με την υπόθεση της προσπάθειας να περάσει 2,5 κιλά κοκαΐνης από το αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, μέσα σε σάκο που μετέφερε.

Όπως τόνισε, ο εισαγγελέας Φίλιπ Ρος στην αγόρευσή του, η νεαρή Ελληνίδα γνώριζε ότι μετέφερε ναρκωτικά.

«Γνώριζες ότι μετέφερες ναρκωτικά στην τσάντα σου. Οι Αρχές σε υποπτεύθηκαν μόλις έφτασες από την Αιθιοπία στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Είχες δύο τσάντες, η μία ήταν ασυνήθιστα πιο βαριά και πιο παχιά» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Δεν είχες μαζί σου κανένα έγγραφο ή συνταγή γιατρού που να δείχνει ότι ήταν για νόμιμη χρήση. Από τα μηνύματα στο Facebook και στο κινητό αποδεικνύεται ότι είχες άγχος πώς θα περάσεις τους ελέγχους».

Όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης ο εισαγγελέας επικαλούμενος κατάθεση τελωνειακού υπαλλήλου είπε ότι μέσα σε μια κόκκινη βαλίτσα είχε τοποθετήσει καλά κρυμμένο και πιεσμένο ένα μαύρο σακίδιο και πως κατά τη διάρκεια του ελέγχου το μοντέλο ήταν νευρικό.

Από την πλευρά της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, η οποία είναι προφυλακισμένη από τον Νοέμβριο του 2017, στάθηκε μπροστά στους Κινέζους δικαστές και τους επτά ενόρκους και δήλωσε αθώα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 21χρονη δεν θα έχει ούτε έναν μάρτυρα υπεράσπισης, ενώ αντίθετα οκτώ άτομα θα καταθέσουν εναντίον της.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024