Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο D’Angelo στην οθόνη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca

Ο D’Angelo στην οθόνη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Αμερικανό τραγουδιστή της soul, funk και R&B, D’Angelo θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca στη Νέα Υόρκη

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Αμερικανό τραγουδιστή της soul, funk και R&B, D’Angelo θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca στη Νέα Υόρκη.

Την ταινία με τίτλο «Devil’s Pie: D’ Angelo» έχει σκηνοθετήσει η βραβευμένη σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ και φωτογράφος από το Άμστερνταμ, Καρίνε Μπέλσμα (Carine Bijlsma).

Το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ δίνει στους θεατές μια αποκλειστική, πίσω από τη σκηνή, ματιά στη ζωή του D’Angelo κατά την προετοιμασία του στην περιοδεία του με την οποία επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα.

Ο τραγουδιστής της soul ξαφνικά σταμάτησε τις εμφανίσεις και της ηχογραφήσεις το 2000 και επέστρεψε 14 χρόνια αργότερα με νέο άλμπουμ.

Η ταυτότητα του D’Angelo

Ο D’Angelo, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ένα μάλλον απομονωμένο άτομο, κυκλοφόρησε νέο κομμάτι στις αρχές του τρέχοντος έτους, το «Unshaken» που δημιουργήθηκε αρχικά για το απίστευτα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι «Red Dead Redemption 2».

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά επέτρεψε κάμερες να παρακολουθούν τη ζωή του. «Με την απόλυτη εμπιστοσύνη του D’Angelo και των ανθρώπων γύρω του, βυθίστηκα στον ιδιαίτερο κόσμο του, τον οποίο ήθελα επίσης να προβάλλω στην ταινία», ανέφερε η σκηνοθέτης.

Ο D’Angelo γνώρισε τεράστια επιτυχία το 1995 με το άλμπουμ «Brown Sugar» και το ομότιτλο τραγούδι έγινε το πιο διάσημο hit του. Το «Voodoo» τιμήθηκε με το Grammy ως καλύτερο άλμπουμ της R&B το 2001.

Το 2014 ο D’Angelo επέστρεψε με το άλμπουμ Black Messiah.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και δισκογραφικός παραγωγός μαζί με τις Λορίν Χιλ, Έρικα Μπαντού και τη συνεργάτη του Άντζι Στόουν συνδέονται με το κίνημα της neo soul.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca θα διεξαχθεί φέτος από τις 29 Απριλίου έως τις 5 Μαϊου 2019.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024