Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
GMC Sierra HD Regular Cab: Άλλα μεγέθη

GMC Sierra HD Regular Cab: Άλλα μεγέθη

Ένα από τα επιβλητικότερα και αντιπροσωπευτικότερα οχήματα του είδους εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, καταδεικνύοντας ανάγλυφα τις διαφορές που χωρίζουν τις δύο πλευρές του Ατλαντικού σε ό,τι αφορά τα ζητούμενα της αυτοκίνησης και όχι μόνο.

Φωτογραφίες: Automedia

H αδυναμία των Αμερικανών στα πολυτελή pickup είναι δεδομένη και το παρόν πρωτότυπο αποτελεί έναν από τους αντιπροσωπευτικότερους, heavy duty  εκπροσώπους του είδους στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Ο λόγος για το GMC Sierra HD το οποίο εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό στην απλούστερη, μικρότερη δίθυρη εκδοχή του, αν και σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες θα διατεθεί και ως διπλοκάμπινο μια νέα έκδοση που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στην παρούσα Regular Cab και στην κορυφαία, και ακόμα μεγαλύτερη Crew Cab, η οποία εξασφαλίζει περισσότερο χώρο.

Ακόμα και έτσι όμως, το παράστημα του υπό εξέλιξη νέου pick up με τα πλήρως αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά είναι εντυπωσιακό, ενώ ακόμα εντυπωσιακότερες προδιαγράφονται οι επιλογές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επιβλητικό pickup θα είναι διαθέσιμο ήδη από την απλή έκδοση Regular Cab με ένα νέο V8 κινητήρα βενζίνης καθώς και έναν επίσης V8 turbodiesel με ισχύ 445 ίππων και 1.234 Nm ροπής. Τις προδιαγραφές του αναμένεται να συμπληρώσει ένα νέο αυτόματο κιβώτιο δέκα σχέσεων.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις συστάσεις της GM, η ικανότητα ρυμούλκησης της νέας εκδοχής του GMC Sierra HD αναμένεται να ξεπεράσει τους 13 τόνους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024