Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Buick Encore 2020: Ένας Γερμανός με... αμερικανικό διαβατήριο

Buick Encore 2020: Ένας Γερμανός με… αμερικανικό διαβατήριο

O όμιλος GM δείχνει να εμμένει στη γνώριμη γερμανική συνταγή για το νέο Buick Encore που εντοπίστηκε σε δοκιμές εξέλιξης στο Michigan.

Φωτογραφίες: Automedia

H Opel δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της GM, έχοντας από το 2017 μεταπηδήσει στο portfolio του ομίλου PSA, με θεαματικά αποτελέσματα για τα οικονομικά της καθώς, προσφάτως, κατέγραψε τα πρώτα της κέρδη σε διάστημα 20ετίας.

Το ότι η GM δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί σωστά την Opel δεν σημαίνει ότι δεν επωφελήθηκε από την συνύπαρξη, με το δημοφιλές Buick Encore, όπως ονομάζεται το αμερικανικό ισοδύναμο του Opel Mokka να αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όσων αποκόμισε ο αμερικανικός όμιλος από τη γερμανική τεχνογνωσία.

Και όπως όλα δείχνουν θα εξακολουθήσει να αποκομίζει μιας και η GM προετοιμάζει ήδη το διάδοχο του Buick Encore το οποίο όπως προδίδουν οι λήψεις του φωτογραφικού φακού που το συνέλαβαν ως δοκιμαστικό πρωτότυπο στο Michigan δεν πρόκειται να απομακρυνθεί από τη δοκιμασμένη συνταγή του Opel Mokka.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από τις επιφάνειες, φημολογείται ότι θα βρεθεί μια νέα αρχιτεκτονική την οποία σε κάθε περίπτωση θα πλαισιώσουν οι turbo κινητήρες 1,4 λίτρου οι οποίοι μαζί με το subcompact αποτύπωμα εξασφάλισαν στο παρελθόν ιδιαίτερη δημοτικότητα στο subcompact SUV της Buick, στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Παράλληλα, αναμένονται αναβαθμίσεις που να αφορούν την πολυτέλεια και τον τεχνολογικό εξοπλισμό οι οποίες σε συνδυασμό με τους μεγαλύτερους χώρους ως απόρροια της νέας αρχιτεκτονικής θα επιχειρήσουν να ενισχύσουν το επιχείρημα της Buick απέναντι στον κατά πολύ ισχυρότερο στην κατηγορία γερμανικό ανταγωνισμό.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024