Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απαλλαγή του Ολυμπιακού από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Απαλλαγή του Ολυμπιακού από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η ΠΑΕ Ολυμπιακός απαλλάχθηκε από την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε την ΠΑΕ Ολυμπιακός από την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν κληθεί να απολογηθούν, ύστερα από δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Πρωταθλητής, που παρουσίαζε θέση των Πειραιωτών για τη διαιτησία, έπειτα από τον αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις υποθέσεις που εκδίκασε η Π.Ε.:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσσει την εγκαλούμενη ΠΑΕ Ολυμπιακός για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα (Στις 27-1-2019 στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ» αναρτήθηκε άρθρο υπό τον τίτλο: «Βόμβες» Ολυμπιακού – Η αγανάκτηση ξεπέρασε τα όρια-ήρθε η ώρα των ευθυνών με ονοματεπώνυμα!» Η ανωτέρω εφημερίδα σημειώνει ότι τα παραπάνω αποτελούν θέση της εγκαλούμενης ΠΑΕ για τον κατήφορο του Ελληνικού ποδοσφαίρου με αφορμή των αγώνα πρωταθλήματος Ελλάδος της περιόδου 2018 – 2019 που διεξήχθη στις 26-1-2019 στη Νέα Σμύρνη μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος και ΑΕΚ, επικαλούμενη αλλοίωση αποτελέσματος του αγώνα που έληξε με το νικηφόρο 0-2 υπέρ της φιλοξενούμενης ΑΕΚ.

Κηρύσσει τους εγκαλουμένους πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη για πειθαρχικά πραπτώματα στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Πανσερραϊκός-Άρης Αβάτου στις 17/02/2019. Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο φροντιστή του σωματείου Πανσερραϊκός, Αριστείδη Μπιντανάκη, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου με την επωνυμία Πανσερραϊκός χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667) ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής του δεύτερου εγκαλουμένου.

Απαλλάσσει τους εγκαλούμενους α) Νέστο Χρυσούπολης» και β) του Βασίλειο Κουτρούλο, αξιωματούχο-παράγοντα του σωματείου, μη δηλωμένου στο φύλλο αγώνα, από την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη, για πειθαρχικά παραπτώματα που φέρονται να τελέστηκαν στον αγώνα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Νέστος Χρυσόπουλης-Κεραυνός Πέρνης στις 17/02/2019.

Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 3-2-2019, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες Κέρκυρα 1996 και Νίκη Προαστείου, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης»

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024