Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στη Σητεία: Ξεσπά η αδερφή της 32χρονης - «Δεν έκανε κανείς τίποτα»

Έγκλημα στη Σητεία: Ξεσπά η αδερφή της 32χρονης – «Δεν έκανε κανείς τίποτα»

Συνεχίζουν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με το έγκλημα στη Σητεία, όπου η 32χρονη Κατερίνα έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.

Συνεχίζουν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με το έγκλημα στη Σητεία, όπου η 32χρονη Κατερίνα έπεσε νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου.

Όσα έχουν δει μέχρι στιγμής το «φως» της δημοσιότητας, σχηματίζουν το προφίλ του δράστη, ο οποίος φέρεται να ήταν βίαιος στην άτυχη γυναίκα την οποία απειλούσε συνεχώς πως θα τη σκοτώσει.

Οι συγγενείς του θύματος ξεσπούν. «Είχαν γίνει αναφορές στην αστυνομία αλλά και σε κοινωνική λειτουργό» λέει ο αδελφός της 32χρονης. «Κανείς όμως δεν έκανε τίποτα. Η αδελφή μου είχε καταγγείλει ότι την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, κανείς δεν το πίστεψε. Της έλεγαν ότι “δεν θα το κάνει”. Κι όμως το έκανε», είπε ο αδελφός της δολοφονημένης γυναίκας.

Για τους καβγάδες του ζευγαριού, μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» και η δίδυμη αδελφή της 32χρονης Κατερίνας:

«Τους πρώτους δύο μήνες που τον γνώρισε ήταν ευτυχισμένη. (…) Ήταν πολύ προστατευτικός αλλά δεν είχα πολλές επαφές μαζί του. Την απομάκρυνε, έμενα και μακριά, μετά που μετακόμισαν την έβλεπα πιο τακτικά. Δεν ήθελε να πηγαίνουμε, να την φιλάμε, να την αγκαλιάζουμε, νευρίαζε, όταν πήγαινε ο αδελφός μου επίσκεψη μετά της έκανε φασαρία. Αυτά μου τα είπε μετά η αδελφή μου, δεν τα ήξερα (…) Πριν τον γνωρίσει ήμασταν πολύ δεμένοι σαν οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πήγαινα κάθε πρωί και κρατούσα τα παιδιά για να πάνε στις ελιές. Εμένα μου είχε πει η αδελφή μου τι περνούσε κάποια στιγμή που μπήκε το παιδί στο νοσοκομείο και έμεινα κι εγώ μαζί της για να μην είναι μόνη της. Τότε μου τα είπε όλα. Μου είπε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι γιατί τη χτυπούσε, συνέχεια νευρίαζε με το μωρό. Ένα πρωί μάλιστα είχα πάει και την είχα δει πολύ ταλαιπωρημένη και μου είπε ότι τσακώθηκαν και τη χτύπησε. Μετά από αυτό πήραμε τα παιδιά και ήρθε να μείνει με τη μαμά μας» αναφέρει η αδερφή της άτυχης γυναίκας.

«Πήγαμε στην αστυνομία, τα καταγγείλαμε όλα»

«Πήγαμε στην αστυνομία και τα καταγγείλαμε όλα. Όσα περνούσε. Ότι τη χτύπαγε, της έβαζε μαχαίρια, την απειλούσε. Ένα βράδυ τσακώθηκαν και της έβγαλε μαχαίρι και μπήκε η κόρη του μπροστά και σταμάτησε αυτός. Της είχε πει ότι αν πάει στην αστυνομία θα τη σκοτώσει . Αυτό το είχε πει άπειρες φορές. Ότι αν πάει στην αστυνομία, θα τη σκοτώσει και θα παραδοθεί» αποκαλύπτει.

Σοκ προκαλούν και οι ισχυρισμοί της αδερφής της 32χρονης, ότι όταν είχαν καταγγείλει το περιστατικό στην κοινωνική λειτουργό, η απάντηση ήταν ότι μπορεί να της πάρουν το παιδί.

«Το είχαμε καταγγείλει και αυτό όταν πήγαμε. (…) Η κοινωνική λειτουργός είχε πει ότι θα της έπαιρναν τα παιδιά γιατί εγκατέλειψε το σπίτι η αδελφή μου!» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Είχε αποβάλει μετά τα χτυπήματα

Η νύφη της 32χρονης μιλώντας στην εκπομπή αποκάλυψε ότι η 32χρονη είχε δυο αποβολές. Μία πριν τη γέννηση του μεγάλου της γιου και μια πριν την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με τη νύφη της, όταν η 32χρονη πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε την κακοποίηση της, δεν υπήρχαν μελανιές και δεν μπορούσε να τη δει ο ιατροδικαστής γιατί είχαν περάσει μέρες.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος της εκλιπούσας, αποκαλύπτουν ότι η 32χρονη ήταν έγκυος και είχε αποβάλει μετά από χτύπημα που δέχτηκε από τον 36χρονο κατηγορούμενο. Ο θείος της κοπέλας μιλώντας στην εκπομπή έκανε λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

Την Παρασκευή η απολογία του κατηγορούμενου

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο κατηγορούμενος ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Νεάπολης.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος, έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, επίσης του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024