Τώρα και τραγουδίστρια η Μεγαλοοικονόμου
Η βουλευτής η οποία ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη φυγή της από την Ένωση Κεντρώων, τραγούδησε on camera τους στίχους που έγραψε για τον πρωθυπουργό
Μετά τους στίχους που έγραψε για τον «γοητευτικό πρωθυπουργό» όπως τον χαρακτήρισε η ίδια, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε ένα βήμα παραπάνω καθώς αποφάσισε να ερμηνεύσει το τετράστιχο προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα.
Η βουλευτής η οποία ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη φυγή της από την Ένωση Κεντρώων, τραγούδησε on camera τους στίχους που έγραψε για τον πρωθυπουργό. «Σε λένε Αλέξη και είσαι ηγέτης. Η κάθε σου λέξη, ομόνοια και καταπέλτης» τραγούδησε η κ. Μεγαλοοικονόμου έξω από τη Βουλή αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους.
Απτόητη για το τι λέει ο κόσμος, δήλωσε μάλιστα πως «μπορεί άλλοι να με κατηγορήσουν, άλλοι να καταλάβουν ότι με εκφράζει».
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Σύρος: Αναπαράσταση και αυτοψία στο σπίτι όπου μαχαιρώθηκε η 42χρονη διασώστρια
- [ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- TikTok και σούπερ μάρκετ: Πώς τα social media αλλάζουν τον τρόπο που ψωνίζουμε
- Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία, με ισχυρά φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας – Red code σε τρεις περιοχές
- Φταίει η Τεχνητή Νοημοσύνη που μιλάμε πιο απότομα;
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





















![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442