Ο Ιταλός Luca Luce είναι ένας ταλαντούχος make up artist, ο οποίος με την εξαιρετική δεξιοτεχνία του δημιουργεί τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες, που μας κάνουν να χάνουμε το μυαλό μας!

Ο 40χρονος, σήμερα,  Luca Luce εργαζόταν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ για περισσότερα από 18 χρόνια στην ιταλική τηλεόραση ως makeup artist. Πριν πέντε χρόνια, όμως, άρχισε να χρησιμοποιεί το σώμα του ως καμβά για οφθαλμαπάτες.

 

Τα βήματα προς την επιτυχία

Ήταν το 2015, όταν φωτογραφίες του καινούριου χόμπι του  Luca Luce έγιναν viral στο Instagram και το Facebook, με αποτέλεσμα η δουλειά του να γίνει γνωστή σε όλο το Διαδίκτυο. Μάλιστα, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας The Daily Mail, του αφιέρωσε άρθρο με τίτλο «Άνθρωπος δημιουργεί απίστευτες τρισδιάστατες οφθαλμαπάτες τρύπας στο χέρι του, χρησιμοποιώντας καλλυντικά, μέσα σε μόνον 30 ΛΕΠΤΑ».

Ήταν η εκτόξευση στη σφαίρα της φήμης. Η παλάμη του Luca Luce, με ένα πηγάδι με νερό στο κέντρο της (και μια σκάλα για να «κατεβαίνει» κανείς στο βάθος του πηγαδιού) του εξασφάλισε διεθνή αναγνώριση.

Η τέχνη του  make up ήταν το μεγάλο πάθος του, αλλά είχε και μια έφεση στο τρισδιάστατο σχέδιο. Πέρασε από το χαρτί σχεδίου στην παλάμη του, όμως τα χρόνια πέρασαν και ο Λούκα Λούτσε αναζήτησε καινούργιο «καμβά». Και αυτός ήταν το κεφάλι του!

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι σήμερα, ο λογαριασμός του Luca Luce στο Instagram μετρά περισσότερους από 240.000 followers…

 

 

View this post on Instagram

My new Video Make up #illusion 3D, do you like? [ Tag a Friend ]

A post shared by Luca Luce (@lucaluceartgallery_makeup) on

View this post on Instagram

My super #crazy 3D #contouring Video 🤪🤯😉 [ Tag a Friend ] 👍🏻

A post shared by Luca Luce (@lucaluceartgallery_makeup) on