Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανταζόπουλος : «Το Περιστέρι δέχεται χτυπήματα κάτω από τη ζώνη»

Πανταζόπουλος : «Το Περιστέρι δέχεται χτυπήματα κάτω από τη ζώνη»

Ο τεχνικός διευθυντής του Περιστερίου Γιώργος Πανταζόπουλος απάντησε στην Κύμη και επεσήμανε ότι η ομάδα του δέχεται χτυπήματα κάτω από τη ζώνη

Η Κύμη έχει σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με το Περιστέρι το περασμένο Σάββατο με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Εύβοιας, Αλέξανδρο Θεοδώρου, να εκφράζει την αγανάκτησή του.

Το Περιστέρι ωστόσο δεν άφησε αναπάντητες τις… φωνές της Κύμης για τη διαιτησία. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Πανταζόπουλος τόνισε ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει «ενοχλήσει πολλούς» και δέχεται «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη» και ότι «δημιουργούνται εντυπώσεις».

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός διευθυντής του Περιστερίου:

«Με ενοχλεί όλο αυτό που συμβαίνει όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι, αλλά σε όλη τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι μπορεί να συμβεί τόσο να ευνοηθείς, όσο και να αδικηθείς. Λέμε πολλές φορές πράγματα που απέχουν από την πραγματικότητα. Έχουμε δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο Facebook που έχουν κάνει κακό στο άθλημα. Δεν λέω να μην διαμαρτύρεσαι, αλλά μπορείς να πηγαίνεις στα αρμόδια όργανα και να λες τα παράπονά του. Η Κύμη έχει 360 φάουλ υπέρ της και εμείς 380 υπέρ μας σε όλο το πρωτάθλημα. Μιλάμε για ένα φάουλ σε κάθε αγώνα κατά μέσο όρο.

Λέμε για τις βολές στο συγκεκριμένο ματς… Έπαιζε η Κύμη με αλλαγές και έβγαινε ο Μπεντίλ με τον κοντό, οπότε ήταν φυσιολογικό να γίνουν τέτοια φάουλ.

Για την επίμαχη φάση που διαμαρτύρεται η Κύμη ανέφερε: «Βλέπουμε μία φάση στην οποία υπάρχει επαφή και μετά βήματα. Θέλετε να πείτε ότι έγιναν πρώτα τα βήματα και μετά το φάουλ; Θέλετε να πείτε ότι έγιναν πρώτα το φάουλ και μετά τα βήματα; Είναι λάθος να στεκόμαστε σε μία φάση που ήταν η τελευταία. Προηγουμένως, μπορώ να σας πω ότι έγινε φάουλ στον Μουρ. Με τη σειρά της μπορεί να πει η Κύμη ότι έγινε φάουλ στον Χόρτον σε προηγούμενη φάση. Δεν βρίσκουμε άκρη έτσι. Η Κύμη έχασε 30 πόντους στο πρώτο ματς και διαμαρτυρόταν για τη διαιτησία.

Δημιουργούνται εντυπώσεις και δεχόμαστε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Όλο αυτό είναι ψεύτικο και υποκριτικό. Στο Περιστέρι ξεκινήσαμε έναν σχεδιασμό 3 ετών, με έναν προπονητή, που για μένα είναι ο καλύτερος Έλληνας στα χρονικά. Έχουμε κάνει αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε ούτε εμείς και αυτό μάλλον έχει ενοχλήσει πολλούς. Λάθη γίνονται και θα γίνονται. Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα με επαφές. Η ομάδα που έχει τα πιο πολλά κερδισμένα φάουλ είναι ο Ήφαιστος. Τι πάει να πει αυτό; Ο Ήφαιστος είναι μια ομάδα υπόδειγμα που κάνει τρομερή δουλειά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι η διαιτησία, αλλά ο στοιχηματισμός που πάντα αιωρείται πάνω από το άθλημα.

Για τον Καράμπελα σημείωσε: «Με τον Ζώη ήμασταν τυχεροί. Ο Δούκας είχε φτιάξει σούπερ ομάδα στα μικρά τμήματα, αλλά λόγω προβλημάτων δεν μπορούσε να κρατήσει τους παίκτες. Έτσι, μπήκαμε εμείς στην υπόθεση, συναντηθήκαμε και με τους γονείς του παιδιού και μας εμπιστεύθηκαν. Αλλά, το πραγματικό σημαντικό είναι ότι τον εμπιστεύεται ο Αργύρης ο Πεδουλάκης. Το καλύτερό του στοιχείο είναι ότι θέλει να κάνει τους συμπαίκτες του χαρούμενους».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024