Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπέρ της διάσπασης του δήμου Λέσβου «γαλάζιος» αντιπεριφερειάρχης

Υπέρ της διάσπασης του δήμου Λέσβου «γαλάζιος» αντιπεριφερειάρχης

Πρέπει να ψηφιστεί από όλα τα πολιτικά κόμματα η τροπολογία για τη διάσπαση των δήμων δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και στέλεχος της ΝΔ Θόδωρος Βαλσαμίδης.

Με δημόσια ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου και στέλεχος της ΝΔ Θόδωρος Βαλσαμίδης, επισημαίνει με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας για τη διάσπαση του δήμου Λέσβου, πως η διάσπαση αυτή είναι απαίτηση της πλειοψηφίας του λεσβιακού λαού και ότι πρέπει να ψηφιστεί από όλα τα πολιτικά κόμματα.

«Εννέα χρόνια τώρα συζητάμε για τον λάθος χωροταξικό σχεδιασμό του Καλλικράτη που οδήγησε τους 13 καποδιστριακούς δήμους σε έναν δήμο και εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα συζητάμε και γκρινιάζουμε, πότε επιτέλους αυτή η νομοθετική ρύθμιση θα έρθει τελικά προς ψήφιση στην Βουλή. Δεδομένου ότι ήρθε έστω και την τελευταία στιγμή και ενώ θα μπορούσε να είναι σαφώς καλύτερη, να είχε έρθει πολύ νωρίτερα και να είχε δώσει ικανό χρόνο για την προετοιμασία του υφιστάμενου δήμου για την ομαλή μετάβαση στο νέο σχήμα, να δώσει μια ονομασία στο νέο δήμο πιο εύστοχη, π.χ. δήμος Καλλονής ή Μηθύμνης, ή να εξετάσει και το ενδεχόμενο δημιουργίας και ενός τρίτου δήμου. Και παρόλα τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν τα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησης. Άποψή μου είναι, ότι η εν λόγω νομοθετική ρύθμιση είναι απαίτηση της πλειοψηφίας του Λεσβιακού Λαού και με τις όποιες βελτιώσεις μπορεί τελικά να έχει, θα πρέπει να ψηφιστεί απ’ όλα τα πολιτικά κόμματα».

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024