Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Fiat Centoventi Concept: Το καθολικό δικαίωμα στην ηλεκτρική επιλογή

Fiat Centoventi Concept: Το καθολικό δικαίωμα στην ηλεκτρική επιλογή

Η ιταλική φίρμα παρουσιάζει με ένα πρωτότυπο από την έκθεση της Γενεύης το δικό της όραμα για τα ηλεκτρικά city cars του μέλλοντος το οποίο εστιάζει στην πολλαπλότητα των επιλογών με στόχο να είναι προσιτό σε όλους και το οποίο περιβάλλει με τη γνώριμη αυθεντία της Fiat όταν πρόκειται για μικρά αυτοκίνητα.

Με αφορμή τα 120 χρόνια από την ίδρυση της Fiat αλλά και την προοπτική μιας νέας φουτουριστικής προσέγγισης στο Panda, η ιταλική φίρμα παρουσιάζει στη Γενεύη μια σχεδιαστική μελέτη η οποία φιλοδοξεί να αποτυπώσει το ηλεκτρικό μέλλον μέλλον της αστικής μετακίνησης αλά ιταλικά.

Εκτός από το χαρακτηριστικό τετραγωνισμένο σχήμα το οποίο «διακόπτουν» οι διογκωμένοι θόλοι, το Centoventi έχει σχεδιαστεί με την προοπτική αλλαγής των εξωτερικών πάνελ και της οροφής του προς όφελος της εξατομίκευσης και της προσφοράς πολλαπλών επιλογών στους νεαρότερους αγοραστές του μέλλοντος.

Υπό το ίδιο ακριβώς σκεπτικό έχει σχεδιαστεί και το εσωτερικό που έχει ως στόχο να μεγιστοποιήσει την ευελιξία προσφέροντας τη δυνατότητα αφαίρεσης και πρόσθεσης στοιχείων αναλόγως με τις ανάγκες του εκάστοτε ιδιοκτήτη του ενώ στο ίδιο μοτίβο Plug and Play υπακούει και ο τεχνολογικός εξοπλισμός του χαριτωμένου πρωτότυπου.

Εν ολίγοις το Centoventi είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο όπως θα επιβάλλουν οι απαιτήσεις των αγοραστών του μέλλοντος, συμπληρώνοντας τα χαρακτηριστικά του με τον χαρακτηρισμό του «πιο προσιτού ηλεκτρικού μοντέλου» όπως σημειώνει η Fiat η οποία αν και δεν δημοσιοποιεί χαρακτηριστικά που αφορούν το ηλεκτρικό μοτέρ, φροντίζει να ανακοινώσει ότι το ιταλικό city car προσφέρει αντίστοιχη με τα παραπάνω χαρακτηριστικά του ευελιξία στην επιλογή των μπαταριών και της παρεπόμενης αυτονομίας η οποία ξεκινά από τα 100 χλμ. και φτάνει ως τα 500 χλμ.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024