Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σον Μέντες παίζει μποξ για τον οίκο Armani

Ο Σον Μέντες παίζει μποξ για τον οίκο Armani

Emporio Armani και Σον Μέντες συνεχίζουν δυναμικά τη συνεργασία τους, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίζεται στην καινούρια καλοκαιρινή διαφημιστική καμπάνια της συλλογής ρολογιών χειρός του ιταλικού οίκου

Emporio Armani και Σον Μέντες συνεχίζουν δυναμικά τη συνεργασία τους, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής εμφανίζεται στην καινούρια καλοκαιρινή διαφημιστική καμπάνια της συλλογής ρολογιών χειρός του ιταλικού οίκου.

Η συνεργασία ξεκίνησε το 2017 με τον γεννημένο στον Καναδά τραγουδιστή να ανακηρύσσεται Πρόσωπο της Χρονιάς της Emporio Armani Connected, σειράς έξυπνων ρολογιών με οθόνη αφής (touchscreen smartwatch) και στη συνέχεια, αναβαθμίστηκε σε πρέσβη ολόκληρης της συλλογής ρολογιών χειρός του οίκου το 2018.

Στις νέες, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ο Μέντες φωτογραφήθηκε στο Λονδίνο από τον φωτογράφο Μπίλι Κιντ φορώντας διάφορα ρολόγια, συμπεριλαμβανομένου του smartwatch από αλουμίνιο.

Στο ασπρόμαυρο βίντεο ο τραγουδιστής προπονείται στο μποξ και παρακολουθεί τις επιδόσεις του στα ρολόγια, ενώ ακούγεται σε version χωρίς λόγια το «In My Blood» για το οποίο ήταν υποψήφιος για βραβείο Grammy.

View this post on Instagram

Thank you @Armani #EAwatches #EAConnected

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Οι φωτογραφίες και το βίντεο κυκλοφόρησαν σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ λίγες μέρες πριν από την έναρξη της διεθνούς περιοδείας του τραγουδιστή, που ξεκινά στις 7 Μαρτίου.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024