Πρόσκαιρη ήταν η ανάκαμψη της Ντόρτμουντ μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν την περασμένη Κυριακή, μιας και η πρωτοπόρος της Bundesliga «επέστρεψε» στα κακά αποτελέσματα!
Οι Βαυαροί αύριο (2/03), εφόσον επικρατήσουν εκτός έδρας της Γκλάντμπαχ, θα «πιάσουν» στην κορυφή την Ντόρτμουντ ενώ απομένουν 10 αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.
Η 7η εφετινή συμμετοχή του Κώστα Σταφυλίδη με την φανέλα της Άουγκσμπουργκ δεν ήταν καθόλου μα καθόλου γούρικη. Ο 25χρονος διεθνής αμυντικός ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο, τραυματίστηκε μόλις στο 17ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Αυστριακό, Τίγκλ.






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442