Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A5 Sportback 2020: Με νέα δυναμικότερη υπόσταση

Audi A5 Sportback 2020: Με νέα δυναμικότερη υπόσταση

Η ανανεωμένη εκδοχή του Α5 Sportback δίνει για πρώτη φορά το στίγμα της ως δοκιμαστικό πρωτότυπο φανερώνοντας, αρχικά την πιο επιθετική πολιτική της Audi σε σχέση με την αισθητική του.

Φωτογραφίες: Automedia

Παρά το γεγονός ότι η γερμανική φίρμα φημίζεται για την εξελικτική προσέγγιση που ακολουθεί στη σχεδίαση όταν πρόκειται για τη διαδικασία ανανέωσης των μοντέλων της, στην προκειμένη περίπτωση, του A5 Sportback, δείχνει να έχει πραγματοποιήσει αρκετές αισθητικές αλλαγές οι οποίες είναι παραπάνω από ορατές και παρά το καμουφλάζ.

Ξεκινώντας από την «όψη» του είναι σαφές, ότι το γερμανικό μοντέλο υιοθετεί πολύ διαφορετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τα πίσω φωτιστικά σώματα που θυμίζουν τα πιο πρόσφατα, μεγαλύτερα μοντέλα της Audi.

Επίσης η νέα γρίλια δείχνει να υιοθετεί ένα κυψελοειδές μοτίβο το οποίο παραπέμπει στις αθλητικότερες εκδόσεις μοντέλων της Audi, εν προκειμένω στο πανίσχυρο RS5.

Επιπλέον, παρά την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας το ψυχεδελικό καμουφλάζ δεν μπορεί να κρύψει τις νέες απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες μετακινούνται στην αριστερή πλευρά και δείχνουν να υιοθετούν ένα πιο τετραγωνισμένο σχήμα σε σχέση με τις στρογγυλές της σημερινής εκδοχής του μοντέλου.

Αυτό που προς το παρόν λείπει από την εικόνα, όσο τουλάχιστον το επιτρέπουν, οι κλεφτές ματιές προς το εσωτερικό του Α5 είναι το νέο σύστημα infotainment που εξοπλίζει τα νεότερα μοντέλα της Audi με την ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα, οθόνης αφής ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει όταν το ανανεωμένο Α5, μετασχηματιστεί σε έκδοση παραγωγής.

Σε κάθε περίπτωση, η άφιξή του δεν αναμένεται σύντομα, καθώς βάσει του χρονοδιάγραμματος της Audi, προηγούνται οι ανανεωμένες εκδοχές των A4 Sedan και A4 Avant οι οποίες τοποθετούνται στο τέλος της χρονιάς και οι οποίες θα αποτελέσουν ένα καλό «οδηγό» και για τις μεταβολές του Α5 το οποίο θα συστηθεί από το 2020.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024