Φωτογραφίες: Automedia

Παρά το γεγονός ότι η γερμανική φίρμα φημίζεται για την εξελικτική προσέγγιση που ακολουθεί στη σχεδίαση όταν πρόκειται για τη διαδικασία ανανέωσης των μοντέλων της, στην προκειμένη περίπτωση, του A5 Sportback, δείχνει να έχει πραγματοποιήσει αρκετές αισθητικές αλλαγές οι οποίες είναι παραπάνω από ορατές και παρά το καμουφλάζ.

Ξεκινώντας από την «όψη» του είναι σαφές, ότι το γερμανικό μοντέλο υιοθετεί πολύ διαφορετικής σχεδίασης φωτιστικά σώματα ενώ το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τα πίσω φωτιστικά σώματα που θυμίζουν τα πιο πρόσφατα, μεγαλύτερα μοντέλα της Audi.

Επίσης η νέα γρίλια δείχνει να υιοθετεί ένα κυψελοειδές μοτίβο το οποίο παραπέμπει στις αθλητικότερες εκδόσεις μοντέλων της Audi, εν προκειμένω στο πανίσχυρο RS5.

Επιπλέον, παρά την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει οι μηχανικοί της γερμανικής φίρμας το ψυχεδελικό καμουφλάζ δεν μπορεί να κρύψει τις νέες απολήξεις της εξάτμισης οι οποίες μετακινούνται στην αριστερή πλευρά και δείχνουν να υιοθετούν ένα πιο τετραγωνισμένο σχήμα σε σχέση με τις στρογγυλές της σημερινής εκδοχής του μοντέλου.

Αυτό που προς το παρόν λείπει από την εικόνα, όσο τουλάχιστον το επιτρέπουν, οι κλεφτές ματιές προς το εσωτερικό του Α5 είναι το νέο σύστημα infotainment που εξοπλίζει τα νεότερα μοντέλα της Audi με την ενσωματωμένη στην κεντρική κονσόλα, οθόνης αφής ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει όταν το ανανεωμένο Α5, μετασχηματιστεί σε έκδοση παραγωγής.

Σε κάθε περίπτωση, η άφιξή του δεν αναμένεται σύντομα, καθώς βάσει του χρονοδιάγραμματος της Audi, προηγούνται οι ανανεωμένες εκδοχές των A4 Sedan και A4 Avant οι οποίες τοποθετούνται στο τέλος της χρονιάς και οι οποίες θα αποτελέσουν ένα καλό «οδηγό» και για τις μεταβολές του Α5 το οποίο θα συστηθεί από το 2020.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in. gr