Σαν σε… προπόνηση η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Εφές με 84-66 στην Ülker Sports Arena, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα με 17 πόντους (με 3/5τριπ.), 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ ακόμη ξεχώρισαν και οι Κάλινιτς – Ντατόμε με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.
Το μεγάλο «όπλο» των γηπεδούχων όμως ήταν η εκπληκτική ευστοχία από τη γραμμή των 6,75μ. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Ζοτς είχαν 14/25, δηλαδή σούταραν με 56%!
Δείτε παρακάτω το ειδικό βίντεο που ετοίμασε η Ευρωλίγκα
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.