Ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο με το οποίο σχεδιάζει να προϊδεάσει για το αποκλειστικά ηλεκτρικό της μέλλον θα παρουσιάσει η smart στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Το smart forease + όπως ονομάζεται, αποτελεί μια νέα ερμηνεία στο πρωτότυπο Forease speedster που η γερμανική φίρμα είχε παρουσιάσει πέρυσι στην έκθεση του Παρισιού και έχει επίσης ως αφετηρία το ηλεκτρικό EQ fortwo cabrio.

Aυτό που το διαφοροποιεί, είναι η παρουσία μιας αφαιρούμενης υφασμάτινης οροφής, οι πορτοκαλί λεπτομέρειες, οι μεγαλύτεροι τροχοί με το διαφορετικό σχεδιασμό και το χαρακτηριστικό ducktail στο πίσω τμήμα.

Επίσης, αν και επί του παρόντος η smart δεν δημοσιοποιεί πληροφορίες σε σχέση με το κινητήριο σύνολο αναμένεται αντίστοιχο με το ηλεκτροκίνητο μοντέλο όπου βασίζεται, εξασφαλίζοντας στο πρωτότυπο πλήρη λειτουργικότητα.

Όπως και να έχει με τις λεπτομέρειες που συνοδεύουν το συγκεκριμένο πρωτότυπο, το γεγονός είναι ότι, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η smart, από το 2020 και εφεξής όλα τα νέα της μοντέλα θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα και, όπως αφήνει να εννοηθεί το συγκεκριμένο πρωτότυπο, το σχεδιαστικό τους μέλλον προδιαγράφεται πολλά υποσχόμενο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο