Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart forease+ Concept: Ηλεκτροκίνηση με στυλ

smart forease+ Concept: Ηλεκτροκίνηση με στυλ

Η smart θα παρουσιάσει στην προσεχή ελβετική διοργάνωση ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο το οποίο φιλοδοξεί να υπενθυμίσει τις ηλεκτρικές δεσμεύσεις για το μέλλον αλλά και τον ενθουσιωδώς νεανικό σχεδιασμό με τον οποίο σχεδιάζει να τις συνοδεύσει.

Ένα αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο με το οποίο σχεδιάζει να προϊδεάσει για το αποκλειστικά ηλεκτρικό της μέλλον θα παρουσιάσει η smart στην προσεχή έκθεση της Γενεύης.

Το smart forease + όπως ονομάζεται, αποτελεί μια νέα ερμηνεία στο πρωτότυπο Forease speedster που η γερμανική φίρμα είχε παρουσιάσει πέρυσι στην έκθεση του Παρισιού και έχει επίσης ως αφετηρία το ηλεκτρικό EQ fortwo cabrio.

Aυτό που το διαφοροποιεί, είναι η παρουσία μιας αφαιρούμενης υφασμάτινης οροφής, οι πορτοκαλί λεπτομέρειες, οι μεγαλύτεροι τροχοί με το διαφορετικό σχεδιασμό και το χαρακτηριστικό ducktail στο πίσω τμήμα.

Επίσης, αν και επί του παρόντος η smart δεν δημοσιοποιεί πληροφορίες σε σχέση με το κινητήριο σύνολο αναμένεται αντίστοιχο με το ηλεκτροκίνητο μοντέλο όπου βασίζεται, εξασφαλίζοντας στο πρωτότυπο πλήρη λειτουργικότητα.

Όπως και να έχει με τις λεπτομέρειες που συνοδεύουν το συγκεκριμένο πρωτότυπο, το γεγονός είναι ότι, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η smart, από το 2020 και εφεξής όλα τα νέα της μοντέλα θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα και, όπως αφήνει να εννοηθεί το συγκεκριμένο πρωτότυπο, το σχεδιαστικό τους μέλλον προδιαγράφεται πολλά υποσχόμενο.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024