Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ: «Απίστευτες» προοπτικές για τη Β. Κορέα και τον «φίλο μου» Κιμ Γιονγκ Ουν

Τραμπ: «Απίστευτες» προοπτικές για τη Β. Κορέα και τον «φίλο μου» Κιμ Γιονγκ Ουν

«Απίστευτες» προοπτικές να ακμάσει όπως το Βιετνάμ βλέπει στη Βόρεια Κορέα, ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εάν η χώρα προχωρήσει με την αποπυρηνικοποίηση

«Απίστευτες» προοπτικές να ακμάσει όπως το Βιετνάμ βλέπει στη Βόρεια Κορέα, ο αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, εάν η χώρα προχωρήσει με την αποπυρηνικοποίηση.

Τη θέση αυτή έξεφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση του στο Twitter λίγες ώρες πριν τη συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο Βιετνάμ.

Στην ίδια ανάρτηση ο Τραμπ που χαρακτήρισε «αρκετά ενδιαφέρουσες» τις διήμερες επαφές που θα έχει με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, αποκαλεί «φίλο μου» τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Το Βιετνάμ ακμάζει όπως ελάχιστες άλλες χώρες στη γη. Η Βόρεια Κορέα θα κάνει το ίδιο, και πολύ γρήγορα, αν αποπυρηνικοποιηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στο Twitter. «Οι δυνατότητες είναι τρομερές, μια μεγάλη ευκαιρία, όπως σχεδόν καμία άλλη στην ιστορία, για τον φίλο μου Κιμ Γιονγκ Ουν», πρόσθεσε.

Σε δεύτερη ανάρτηση του ο Ντ. Τραμπ υποστήριξε ακόμα ότι οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να σταματήσουν να συζητούν τι θα έπρεπε να κάνει ο αμερικανός πρόεδρος με τη Βόρεια Κορέα και να αναρωτηθούν γιατί δεν το έκαναν κατά την οκταετή διακυβέρνηση του Μπάρακ Ομπάμα.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024