Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάικλ Κοέν: Απατεώνας και ρατσιστής ο Τραμπ

Μάικλ Κοέν: Απατεώνας και ρατσιστής ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε μέσω του Twitter στις πληροφοροφορίες περί του περιεχομένου της κατάθεσης που θα δώσει στην Βουλή των Αντιπροσώπων ο πρώην προσωπικός του δικηγόρος Μάικλ Κόεν λέγοντας ότι «λέει ψέματα για να μειώσει την ποινή του»

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε μέσω του Twitter στις πληροφοροφορίες περί του περιεχομένου της κατάθεσης που θα δώσει σήμερα στην Βουλή των Αντιπροσώπων ο πρώην προσωπικός του δικηγόρος Μάικλ Κόεν λέγοντας ότι «λέει ψέματα για να μειώσει την ποινή του».

Ο Μάικλ Κόεν, που εκτελούσε χρέη «fixer» του Τραμπ, πρόκειται να καταθέσει – σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ – ότι το πρώην αφεντικό του είναι «ρατσιστής» και «απατεώνας», ότι γνώριζε τις επαφές του συμβούλου του Ρότζερ Στόουν με την WikiLeaks κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 και την οργάνωση, με την φροντίδα του Τζούλιαν Ασάνζ, της μαζικής διαρροής των κλεμμένων email από την εθνική επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος που θα πλήξουν την αντίπαλό του Χίλαρι Κλίντον.

Ο Μάικλ Κόεν θα καταθέσει επίσης ενώπιον Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι ο Τραμπ διηύθυνε τις διαπραγματεύσεις για ένα κατασκευαστικό πρόγραμμα στην Μόσχα και κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, όταν ισχυριζόταν δημοσίως ότι δεν έχει επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ρωσία.

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024