Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την ποινική δίωξη των μελών του Ρουβίκωνα που του επιτέθηκαν ζητά ο γιατρός

Την ποινική δίωξη των μελών του Ρουβίκωνα που του επιτέθηκαν ζητά ο γιατρός

Στην αντεπίθεση πέρασε ο γιατρός ο οποίος κατηγορείται ότι έπαιρνε φακελάκια από καρκινοπαθείς, μετά την επίθεση που δέχθηκε στο γραφείο του από μέλη του Ρουβίκωνα

Την ποινική δίωξη των μελών του Ρουβίκωνα που εισέβαλαν στο γραφείο του κάνοντάς το γυαλιά-καρφιά ζητά ο γιατρός που κατηγορείται ότι έπαιρνε φακελάκια από καρκινοπαθείς.

«Την επόμενη φορά θα σε πετάξουμε από το παράθυρο» απείλησαν τον 50χρονο τον οποίο χαστούκισαν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας. Η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε έρευνα για την ταυτοποίηση των προσώπων που εμφανίζονται στο βίντεο της εισβολής προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ο γιατρός και καθηγητής χειρουργικής είχε συλληφθεί από τις Αρχές μετά από καταγγελίες ότι ζητούσε χρήματα από 40χρονο καρκινοπαθή. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση προχώρησε σε νέες απειλές ππρος επίορκους γιατρούς. Στη σελίδα του στο Facebook έγραψε «ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ» αναρτώντας το βίντεο από την επίθεση στο ιατρείο, όπου τα μέλη του Ρουβίκωνα φώναζαν στον 50χρονο.

«Μην τυχόν και πεις τίποτα» του φώναζαν, ενώ φεύγοντας έσπασαν πίσω τους αντικείμενα αποκαλώντας τον «ξεφτίλα» και «παλιοαλήτη».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024