Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πετράκης : «Αφήνει πικρία στα Γιάννενα το τελικό αποτέλεσμα»

Πετράκης : «Αφήνει πικρία στα Γιάννενα το τελικό αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως με βάση την εικόνα του ματς η ήττα 1-0 από τον Παναιτωλικό αφήνει πικρία στην ομάδα του

Ο Γιάννης Πετράκης, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο (1-0 ο Παναιτωλικός), τονίζοντας πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα μπορούσε να σκοράρει.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ δεν ανταμείφθηκε από το ανάλογο αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και να δούμε άλλο ματς. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του δεν μας έκανε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και ο Παναιτωλικός ευκαιρίες ειδικά με το δοκάρι και τελικά πληρώσαμε μια αδράνεια από μια δεύτερη μπάλα που ήρθε στην περιοχή. Μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, βάσει της εικόνας που είχαμε», είπε αρχικά.

Για το ότι η ομάδα του δεν παίρνει βαθμούς στις εκτός έδρας αναμετρήσεις ανέφερε: «Πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να παίζει όσο καλύτερα μπορεί και να προσπαθεί, όπως έκανε και σε άλλα εκτός έδρας ματς, ανεξάρτητα από το αν πήρε τους βαθμούς ή όχι. Πρέπει να έχουμε και λίγη τύχη για να παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε από κάθε ματς».

Για τις βοήθειες που πήρε ο Παναιτωλικός από τις αλλαγές του σημείωσε: «Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα στο επιθετικό τρίτο και αυτή την ελέγξαμε. Μόνη καθαρή φάση με συνδυαστικό ποδόσφαιρο φάγαμε μόνο στο δοκάρι. Το γκολ ήρθε από δεύτερη μπάλα που τους δώσαμε εμείς. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά σήμερα».

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024