Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όσκαρ 2019 : Ολες οι κούκλες που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Όσκαρ 2019 : Ολες οι κούκλες που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, έλαμψε με τις εμφανίσεις της πάνω στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ 2019....

Βραβεία Όσκαρ χωρίς κόκκινο χαλί δεν νοούνται. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, έλαμψε με τις εμφανίσεις της πάνω στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ 2019.

Όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater στο Λος Άντζελες, όπου τα ξημερώματα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Πρόκειται για την πιο λαμπερή βραδιά του Χόλιγουντ, καθώς πέρα από τους νικητές της βραδιάς, όλοι περιμένουν να δουν και τις εμφανίσεις των stars στο πιο διάσημο κόκκινο χαλί του κόσμου.

Χαρακτηριστικό της βαρύτητας των συγκεκριμένων red carpet εμφανίσεων, είναι ότι οι σχεδιαστές των πιο διάσημων οίκων μόδας προετοιμάζονται μήνες πριν γι’ αυτή τη βραδιά.

Στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2019 ξεχώρισαν οι εμφανίσεις των Σαρλίζ Θερόν, η Έμμα Στόουν, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Εμίλια Κλαρκ.

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε και η Σαρλίζ Θερόν με σκούρα απόχρωση μαλλιών, bob κούρεμα και σιέλ ημιζιβάγκο, εξώπλατη, μακρυμάνικη τουαλέτα Dior, με εντυπωσιακά κοσμήματα από λευκόχρυσο από τη συλλογή Serpenti της BVLGARI.

Η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε μία δημιουργία Tom Ford, ένα ασημένιο-μωσαϊκό από καθρέφτες «κλειστό» με μακριά μανίκια φόρεμα.

Ακόμη ένα ροζ φόρεμα εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί σε πιο απαλή απόχρωση, επιλογή της τραγουδίστριας της κάντρι Κέισι Μασγκρέιβς. Το βραδινό φόρεμα από τούλι Giambattista Valli Couture με τη ζώνη από κρύσταλλο στη μέση, έκανε την τραγουδίστρια να μοιάζει με όνειρο υψηλής ραπτικής.

Η Lady Gaga φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα – γλυπτό από ταφτά Alexander McQueen και το συνδύασε με ένα περιδέραιο από διαμάντια 128 καράτια Tiffany και μαύρα γάντια. Η σταρ, για την 91η τελετή των βραβείων Όσκαρ επέλεξε να φορέσει ένα αξίας 30 εκ. δολ. Tiffany & Co.’s κολιέ, για το οποίο όλοι μιλούν, με ένα εκπληκτικό κίτρινο διαμάντι 128,5 καρατίων.

Η Λάουαρ Χάριερ φόρεσε ένα βραδινό φόρεμα οικολογικής συνείδησης Louis Vuitton, σιελ από ειδικό μετάξι κεντημένο με Swarovski κρύσταλλα.

Η Ρετζίνα Κινγκ ήταν μία από τις λίγες σταρ που επέλεξαν απόχρωση του λευκού. Φόρεσε ιβουάρ στράπλες τουαλέτα Oscar de la Renta με ουρά.

Η Σάρα Πόλσον επέλεξε κομψό φούξια βραδινό φόρεμα Brandon Maxwel με ανοίγματα στη μέση και τσόκερ από διαμάντια.

Δείτε στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών το εντυπωσιακό κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ 2019:

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024