Ο Σάββας έκανε τον Λουτσέσκου να (ξανα)χάσει την ψυχραιμία του…
Μετά το ματς στις δηλώσεις του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη. «Τιναφτόρε» που θα (του) έλεγε κι ο σπουδαίος Βιεϊρίνια. Ισα-ίσα, ήταν ο Παντελίδης που διάβασε άριστα το ματς και πήρε την προπονητική ταυτότητα του συναδέλφου του.
Δεν έγινε και καμιά καταστροφή για τον ΠΑΟΚ επειδή έφερε ισοπαλία με τον Αρη στην Τούμπα. Στο κάτω της Γραφής, πρόκειται για τοπικό ντέρμπι όσο κι αν ορισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ (τώρα τελευταία) δεν το θεωρούν πια.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.