Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν 3-0 σετ του Παμβοχαϊκού και πλέον επικεντρώνονται στη μεγάλη μάχη που ακολουθεί με την Τρεντίνο για τα ημιτελικά του CEV Cup.

Την απόλυτα νικηφόρα πορεία της στη φετινή Volleyleague συνέχισε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο του Παμβοχαϊκού με 3-0 σετ και πέτυχαν την 17η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ παράλληλα διεύρυναν στις 44 νίκες το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ έκανε το καθήκον της απέναντι στην ομάδα της Πελοποννήσου και πλέον επικεντρώνεται στη μεγάλη μάχη που ακολουθεί με την Τρεντίνο για τα ημιτελικά του CEV Cup. Οι Πειραιώτες την ερχόμενη Τρίτη θα υποδεχθούν στο Ρέντη την ιταλική ομάδα, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στον τελικό.

Η εικόνα του αγώνα:

Ο Παμβοχαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 16-14 και 17-15. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, ωστόσο, αντέδρασαν άμεσα και με τρεις σερί πόντους έκαναν το 18-17. Οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και με 25-19 έκαναν το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα και προηγήθηκε γρήγορα με 15-11. Η ομάδα του Ισπανού τεχνικού δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω και με 25-20 έκανε το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο οι Ερυθρόλευκοι παρέμειναν σοβαροί και παρά την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Παμβοχαϊκού κατάφεραν να κάνουν το 3-0. Το σετ ήταν ισορροπημένο, με τον Ολυμπιακό στο τελευταίο κομμάτι να πατάει… γκάζι και με 25-23 να παίρνει τη νίκη.

Τα σετ: 3-0 σε 1:09, 25-19 (21΄), 25-20 (24΄), 25-23 (24΄)

Η διακύμανση:

1ο σετ: 8-6, 14-16, 21-18, 25-19
2ο σετ: 7-8, 16-12, 21-15, 25-20
3ο σετ: 8-5, 16-14, 21-19, 25-23

Ολυμπιακός (Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ): Σμαραγδής 8 (6/8 επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος), Πετρέας 11 (7/8 επ., 3 μπλοκ, 1 άσσος), Σμιτ 16 (13/19 επ., 3 άσσοι), Τερβαπόρτι 2 (1/3 επ., 1 μπλοκ), Αλεξίεφ 9 (6/9 επ., 2 μπλοκ, 1 άσσος, 50% υπ., 35% αρ.), Ράουβερντικ 7 (5/10 επ., 2 μπλοκ, 46% υπ., 46% αρ.), Στεφάνου -λ (33% υπ., 33% αρ.) / Χριστοφιδέλης, Ζουπάνης 5 (3/3 επ., 2 μπλοκ),  Στιβαχτής

Παμβοχαϊκός (Κώστας Δεληκώστας): Δημητριάδης, Ολιβέιρα 11 (11/18 επ., 33% υπ., 11% αρ.), Γκλαστόνε 4 (1/5 επ., 1 μπλοκ, 2 άσσοι), Τουρνάκης 4 (3/6 επ., 1 άσσος), Ροντρίγκο 13 (13/22 επ., 52% υπ., 41% αρ.), Γουάλαφ 11 (8/16 επ., 3 άσσοι), Παπαδημητρίου -λ (47% υπ., 33% αρ.) / Κωστάκης,  Τσέλιος 3 (3/3 επ.),

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε: «Ήταν σημαντικό να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και να φτάσουμε υγιείς στον αγώνα της Τρίτης κόντρα στην Τρεντίνο. Παίξαμε σοβαρά και συγκεντρωμένα, χωρίς να δώσουμε στον αντίπαλο την ευκαιρία να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Στόχος μας ήταν να παίξουμε καλά και συγκεντρωμένα ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα πριν από τον ημιτελικό του CEV Cup και το πετύχαμε. Έχουμε δυο ακόμα μέρες να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον πολύ σπουδαίο αγώνα».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Νίκος Σμαραγδής, από την πλευρά του ανέφερε τα εξής: «Ξέραμε ότι θέλαμε τη νίκη πριν τον αγώνα με την Τρεντίνο. Με εξαίρεση το τρίτο σετ που χαλαρώσαμε, στα δυο πρώτα ακολουθήσαμε πιστά την τακτική μας και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να αντιδράσει. Έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα, πήραμε το 3-0 και τώρα έχουμε δυο μέρες να προετοιμαστούμε για τον ημιτελικό της Τρίτης».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Ξέσπασε γιος θύματος της «Βιολάντα» – «Κάποια στιγμή θα συναντηθούν με τα μάτια των οικογενειών των θυμάτων»

«Από καθαρή τύχη δεν ήταν κι αυτοί στη θέση των θυμάτων», αναφέρει σε ανάρτησή του ο γιος μιας από τις πέντε εργάτριες που σκοτώθηκε στη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα.

Σύνταξη

Ν. Δένδιας: Δεν μας αξίζει αυτό το ποσοστό – Σαφείς αιχμές προς Μητσοτάκη

Επιστροφή στις αρχές και τις αξίες της παράταξης ζήτησε ο Νίκος Δένδιας, διατυπώνοντας νέες αιχμές προς το μέγαρο Μαξίμου και εμφανιζόμενος με καθαρό τρόπο ως δεύτερος πόλος εντός της ΝΔ, απέναντι στον Κυρ. Μητσοτάκη

Γιάννης Μπασκάκης
Γιάννης Μπασκάκης

Peaky Blinders: Ο αλύγιστος Κίλιαν Μέρφι κηρύσσει πόλεμο στον «γιο» του, Μπάρι Κέογκαν

Όπως αποκαλύπτεται στο νέο τρέιλερ, ο Μπάρι Κέογκαν υποδύεται τον Ντουκ Σέλμπι, τον τηλεοπτικό γιο του Κίλιαν Μέρφι που τώρα ηγείται της συμμορίας Peaky Blinders.

Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη
Ιόλη Μπέη-Κωνσταντινίδη

Δημοσκόπηση: Μια απαισιόδοξη κοινωνία αναζητά διέξοδο σε ένα πολιτικό τοπίο που δεν πρόκειται να παραμείνει ίδιο

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis επιβεβαιώνει ότι η κοινωνία αισθάνεται ότι τα πράγματα πάνε προς τη λάθος κατεύθυνση και αναζητά αυτόν που θα εκπροσωπήσει την εναλλακτική

Παναγιώτης Σωτήρης
Παναγιώτης Σωτήρης

ΕΕ: Το σχέδιο «Made in Europe» πυροδοτεί έντονο λόμπινγκ στις Βρυξέλλες

Η στρατηγική ευρωπαϊκής προτίμησης αντιμετωπίζει έντονο λόμπινγκ τόσο εντός όσο και εκτός ΕΕ.. Η πρόταση καθυστέρησε ήδη μια φορά και τώρα κινδυνεύει να αναβληθεί ξανά

Νατάσα Ρουγγέρη
Νατάσα Ρουγγέρη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007