Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παράσχος: «Τα χέρια μας ήταν δεμένα»

Παράσχος: «Τα χέρια μας ήταν δεμένα»

Στην έλλειψη λύσεων μετά τους τραυματισμούς των Μουνάφο, Ιγκλέσιας, αλλά και του Βαλιέντε στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου.

Με την κακοτυχία της ομάδας του και τους πολλούς τραυματισμούς τα είχε ο Γιώργος Παράσχλος μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη. Ο Ελληνας τεχνικός στάθηκε και στην απουσία της τελευταίες στιγμής του Βαλιέντε, λέγοντας ότι ουσιαστικά δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του από τον πάγκο όπως θα ήθελε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος να πετύχουμε μια νίκη. Δυστυχώς η κακοδαιμονία μας συνεχίζεται. Ενώ κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο και θα μπορούσαμε να αυξήσουμε το σκορ, δεν το κάναμε. Νομίζω, πως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική μας προσπάθεια και σε κάποιες εύκολες πάσες θα μπορούσαμε να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας πίεζε όλο και περισσότερο αλλά δεν έκανε τις μεγάλες ευκαιρίες αν και είχε την σχετική κατοχή. Το πρόβλημα που εντοπίσαμε είναι ήταν στις στατικές φάσεις, εκεί δηλαδή όπου δουλέψαμε όλη την εβδομάδα καθώς ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα σ’ αυτόν τον τομέα. Συνεχίζουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να πάρουμε ψυχολογία και να ξεφύγουμε από το άγχος.

Ηταν όμως και δεμένα τα χέρια μας, δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα ειδικότερα στον χώρο του κέντρου μιας και χάσαμε τον Βαλιέντε. Δεν υπήρχε ο άλλος χαφ ο οποίος θα βοηθούσε την ομάδα να «αναπνεύσει». Ο αγώνας συνεχίζεται. Νομίζω πως με τις επιστροφές θα βρούμε τον καλό μας ρυθμό».

Επηρέασε το παιχνίδι ο άνεμος στο δεύτερο ημίχρονο;

«Οχι, στο δεύτερο ημίχρονο μπορώ να πω ότι κόπασε κι όλας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο αλλά νομίζω πως στο δεύτερο κι αυτή την εύνοια του ανέμου που είχαμε, την χάσαμε».

Θα αλλάζατε κάτι στις αλλαγές που κάνατε;

«Στο χώρο του κέντρου υπήρχε ανάγκη για αλλαγή για μεγαλύτερη ηρεμία. Δεν είχαμε όμως τον παίκτη που θα το έδινε αυτό. Προσπαθήσαμε με τον Κυριακόπουλο. Εκτός του Φράνκο (Μπελόκ) ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στα 90 λεπτά δεν είχαμε κάποιον παίκτη όπως είναι ο Βαλιέντε ο οποίος μας θα μας έδινε μια ηρεμία. Και το κυριότερο ότι θα μπορούσε να βοηθήσει και στα στημένα και γενικότερα στην αμυντική λειτουργία αφού είναι ένας δυνατός χαφ».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024