Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι το πήρε... μόνος του

Ο Μέσι το πήρε… μόνος του

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έκανε πράγματα και θαύματα στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σεβίλλη, οδηγώντας την Μπαρτσελόνα σε μεγάλη νίκη με 4-2. Πέτυχε τρία γκολ και είχε μια ασίστ ο Μέσι στο ματς με τους Ανδαλουσιάνους.

Με τον Λιονέλ Μέσι να δίνει ακόμα μία ποδοσφαιρική παράσταση, η Μπαρτσελόνα «άλωσε» το Ραμόν Σάντσες Πιθχουάν (2-4) παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να κάνει χατ-τρικ, να μοιράζει ασίστ και να χαρίζει τελικώς στην ομάδα του ένα «διπλό» που την φέρνει μια ανάσα από τον φετινό τίτλο!

«Ζωή λέγεται ό,τι υπάρχει ανάμεσα σε ένα γκολ του Μέσι και σε ένα άλλο», έγραψαν οι διαχειριστές των social media της La Liga, μετά το τρίτο γκολ του Αργεντινού κόντρα στη Σεβίλλη. Αυτό που σήμανε το… 50ο χατ-τρικ της καριέρας του. Το γκολ που έβαλε μπροστά τους Καταλανούς μέσα στο «σπίτι» των Ανδαλουσιανών, οι οποίοι είχαν δυσκολέψει τη ζωή των Μπλαουγκράνα. Μια ιδιότυπη παράφραση του: «Από το χάος ερχόμαστε, στο χάος πηγαίνουμε, το μεσοδιάστημα το λέμε ζωή»!

Ο Βασιλιάς της Καταλονίας πήρε (ξανά) από το χέρι την ομάδα του και την οδήγησε σε μια ανατροπή – τίτλου! Μόνος του. Εκείνος ισοφάρισε το γκολ του Χεσούς Νάβας, με τρομερό βολέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Ράκιτιτς (1-1). Εκείνος ισοφάρισε και το γκολ του Μερκάδο, με υπέροχο σουτ με το (κακό του πόδι) δεξί. Εκείνος έβαλε μπροστά την ομάδα του με 3-2 με έξοχο τσίμπημα της μπάλας πάνω από τον Βάτσλικ, εκείνος μοίρασε την ασίστ στον Λουίς Σουάρες, που διαμόρφωσε το τελικό 4-2!

Οι Σεβιγιάνοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί. Οποιοσδήποτε άλλος παίκτης έπαιζε στη θέση του Λίο, το παιχνίδι δεν θα είχε αυτήν την εξέλιξη. Δεν θα είχε αυτό το αποτέλεσμα. Ο βιονικός Λιονέλ Μέσι όμως, έχει σκοράρει απέναντί τους, περισσότερες φορές από ότι κόντρα σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα έχει βρει στο διάβα του και το απόγευμα του Σαββάτου (23/02) επιβεβαίωσε τα στατιστικά!

Το τελικό 4-2 βρίσκει την Μπάρτσα πρώτη, στο +10 από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης, λίγα 24ωρα πριν από τα clasicos σε κύπελλο και πρωτάθλημα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Βάτσλικ, Σέρχι Γκόμεθ, Κίερ, Μερκάδο (51′ Φράνκο Βάσκες), Βέμπερ (57′ Αμαντού), Νάβας, Μπανέγα, Ρογκ (62′ Ρόκε Μέσα), Προμές, Σαράμπια, Μπεν Γεντέρ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέντο (46′ Σέρτζι Ρομπέρτο), Πικέ, Ουμτιτί, Αλμπα, Μπουσκέτς, Βιδάλ (46′ Ντεμπελέ), Ράκιτιτς, Κουτίνιο (79′ Αλενιά), Μέσι, Σουάρες.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024