Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στην κορυφή η Μπάγερν

Επέστρεψε στην κορυφή η Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Χέρτα και έπιασε την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην κορυφή της Bundesliga, με τους Βεστφαλούς να έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Κάθε άλλο παρά εύκολο απόγευμα είχε κόντρα στην Χέρτα Βερολίνου η Μπάγερν Μονάχου, που κατέφερε ωστόσο να πάρει τη νίκη, έστω με 1-0 και να ανέβει προσωρινά (;) στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εκεί που… κατοικεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σαφώς κουρασμένοι οι παίκτες του Κόβατς μετά το παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, δεν εντυπωσίασαν, αλλά κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μαρτίνεθ και να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του ματς αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νόιερ. Ή μάλλον για να ακριβολογούμε, σκόραραν με τον Σέλκε στο 12′ αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (0-0).

Στην επανάληψη, μετά από εκτέλεσε κόρνερ του Χάμες Ροντρίγκες (62’) ο Τσάβι Μαρτίνεθ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Στο 67ο λεπτό οι Βαυαροί προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή του Κομάν, ενώ στο 84′ ο Ρέκικ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για φάουλ στον Λεβαντόφσκι. Το 1-0 ωστόσο διατηρήθηκε ως το τέλος και κάπως έτσι η Μπάγερν έπιασε στην κορυφή την Ντόρτμουντ η οποία αντιμετωπίζει αύριο (24/02) την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Ζίλε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Γκορέτσκα (46’ Τιάγκο), Χάμες, Γκνταμπρί, Ριμπερί (58’ Κομάν – 67’ Μίλερ), Λεβαντόφσκι.

Χέρτα (Παλ Νταρντάι): Γιάρσταϊν, Σταρκ, Ρέκικ, Λούστενμπεργκερ, Λασάρο, Μίτελστεντ, Μάιερ (79’ Νταρντάι), Γκούγιτς, Ντούντα, Καλού (79’ Γιαστρζέμπσκι), Ζέλκε

Η Γκλάντμπαχ συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, χάνοντας κι άλλους βαθμούς, αφού ηττήθηκε στην έδρα της από τη Βόλφσμπουργκ με 3-0, ενώ η Μάιντς επικράτησε, στην έδρα της, με το ίδιο σκορ της Σάλκε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 23ης αγωνιστικής στην Bundesliga

Γκλάντμπαχ – Βόλφσμπουργκ 0-3 (38’ Γκέρχαρντ, 68’, 83’ Μεχμέντι)

Μπάγερν Μονάχου – Χέρτα Βερολίνου 1-0 (62’ Τσάβι Μαρτίνες)

Φράιμπουργκ – Άουγκσμπουργκ 5-1 (9’, 43’ Πέτερσεν, 30’ Γκρίφο, 64’ Βάλντσμιντ / 52’ Κεντίρα)

Μάιντζ – Σάλκε 3-0 (19’, 84’ Ονισίβο, 73’ Ματετά)

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024