Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε απόγνωση ο... στρατάρχης Καμμένος - Βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις και απειλεί

Σε απόγνωση ο… στρατάρχης Καμμένος – Βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις και απειλεί

Ο Πάνος Καμμένος ο οποίος το τελευταίο διάστημα βλέπει με τα... κιάλια την είσοδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή καθώς οι ΑΝΕΛ κινούνται δημοσκοπικά μεταξύ 1% και 1,5%  προχώρησε χθες σε νέες δηλώσεις για τα Σκόπια οι οποίες δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα για τη χώρα

Σε μία ακόμη απέλπιδα προσπάθεια προκειμένου να παραμείνει στο πολιτικό προσκήνιο, ο πρόεδρος των διαλυμένων ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απέδειξε με την τελευταία του συνέντευξη και τις δηλώσεις του για τα Σκόπια, ότι παραμένει επικίνδυνος είτε βρίσκεται στην κυβέρνηση και φορά στρατιωτικές στολές είτε στα έδρανα της αντιπολίτευσης έχοντας στο πλάι του τον βουλευτή με τη… γκαζόζα.

Ο Πάνος Καμμένος ο οποίος το τελευταίο διάστημα βλέπει με τα… κιάλια την είσοδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Βουλή καθώς οι ΑΝΕΛ κινούνται δημοσκοπικά μεταξύ 1% και 1,5%  προχώρησε χθες σε νέες δηλώσεις για τα Σκόπια οι οποίες δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα για τη χώρα.

Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την άποψη ότι «τα Σκόπια είναι 20 λεπτά δουλειά. Αν αποφασίσει μια ίλη τεθωρακισμένων να περάσει μέσα θα φτάσει στην άλλη πλευρά των Σκοπίων. Θα φτάσει στη Σερβία». Δεν έμεινε όμως εκεί. Ο … μακεδονομάχος κ. Καμμένος συνέχισε με ατάκες «καφενείου» βάζοντας στο στόχαστρο και τη γειτονική Τουρκία.

«Οι γείτονες έχουν μια πολιτική λεκτικού τσαμπουκά ο οποίος δεν συνδέεται πάντα με απειλή πραγματική χρήσης βίας… Οι Τούρκοι είναι δειλοί» είπε για να προσθέσει.

«Όταν καταλάβουν ότι έχουν απέναντι τους μια αποφασισμένη Ελλάδα ή έναν αποφασισμένο γείτονα είναι από αυτούς που κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο για να κάνουν τσαμπουκά, αλλά μόλις κατεβαίνει ο ψηλός, φεύγουν».

Με τις δηλώσεις αυτές, έρχεται να θυμίσει σε όλους και πρωτίστως  στον πρωθυπουργό ο οποίος τον επέλεξε επί μία τετραετία για κυβερνητικό εταίρο, ποιος πραγματικά είναι αλλά και με ποιους  τρόπους θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα να παραμείνει στην επικαιρότητα .

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ο οποίος είδε το κόμμα του στην χθεσινή  δημοσκόπηση της Public Issue να λαμβάνει το… διαστημικό 1% αφού σιγά σιγά τον εγκαταλείπουν και οι πιο σκληροπυρηνικοί οπαδοί του προσπαθεί όψιμα να πάρει αποστάσεις από την κυβέρνηση και τις πολιτικές λες και δεν ήταν ο ίδιος βασικός υπουργός της τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό μίλησε απαξιωτικά για τον πρωθυπουργό που άλλοτε επαινούσε, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας τον εξαπάτησε στο θέμα των Σκοπίων, αν και θεωρεί – όπως είπε – πως η Συμφωνία ήταν έργο του Νίκου Κοτζιά.

«Αυτό που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό σε μια συνεργασία είναι να πάρει βουλευτές από τον κυβερνητικό του εταίρο και να διασφαλίσει τη φίμωση στη βουλή ενός ανθρώπου που μιλάει 25 χρόνια στη βουλή. Και για να με χτυπήσει προσπάθησε με μεθόδευση του Πρόεδρου της Βουλής να μου αφαιρέσει το λόγο ως πολιτικού αρχηγού» είπε για τον κ. Τσίπρα.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024